USA, Somerville Look up

Підготувати дитину до навчання допоможуть практичні завдання

Підготувати дитину до навчання допоможуть практичні завдання

Вихователі дитсадків та небайдужі батьки отримали нову можливість готувати дітей до праці у класі на шкільних уроках. Так, проект під назвою «Розвиток дитини» запропонував використання цікавих практичних завдань.

Під час роботи над такими завданнями у дітей формуватиметься схвальне ставлення до читанням, занять письмом, математикою, в них з’явиться впевненість у власних силах і здібностях, а це – важлива запорука всестороннього розвитку дитини.

Перший комплект завдань навчить дошкільнят орієнтуватись у просторі, допоможе розвинути вправність рук. Наступний – дозволяє пов’язувати знання про кольори із живою та неживою природою. Розповідь у картинках тренуватиме логіку дитини. Також пропонується практичний засіб для поліпшення логічного мислення вашого чада.

Ще одне цікаве завдання – відшукати букви українського алфавіту. Дитина засвоюватиме українську абетку завдяки комплекту з п’яти завдань. Розмальовуючи зображення, можна тренувати дрібну моторику та зорово-моторну координацію. Є також завдання у формі головоломки для засвоєння правопису слів.

Знаходячи літери слова, дитина здобуватиме знання та уміння, вкрай необхідні для читання та грамотності. Обов’язково потрібно вчити дошкільника читати по складах, аналізувати, рахувати, щоб розвинути просторове мислення та загальну кмітливість.

Завдяки «числовим лабіринтам» ваше чадо поліпшить свої знання цифр і чисел. А розмальовування «геометричних фігур» допоможе вивчити основні геометричні фігури, потренувати навики рахунку до чотирнадцяти та навики порівняння.

Також доступна розмальовка «Дванадцять місяців», яка потренує дрібну моторику дитини, її увагу, поліпшить уміння добирати різноманітні кольори, ознайомить дошкільника з особливостями місяців. Це цікаве завдання забезпечить розвиток уяви й асоціативного та творчого мислення вашого чада, а також поліпшить навики читання.

Кожне з цих практичних завдань ви можете роздрукувати і користуватися ним скільки завгодно.

Comments,

Added 0 comments

Array

USA, Somerville Log in