USA, Broadlands Look up

Як поєднати відпустку із вивченням іноземної мови

Як поєднати відпустку із вивченням іноземної мови

Володіння однією чи кількома іноземними мовами – важливий навик, який допомагає почуватися комфортніше та впевненіше у сучасному світі. А освітній туризм – це чудова можливість поєднувати інтенсивні мовні заняття та відпочинок.

За найбільш оптимістичними підрахунками, лише двадцять відсотків українців володіють англійською, хоча чимало експертів стверджують, що ця цифра значно завищена. Водночас, роботодавці в нашій країні віддають перевагу працівникам, які знають мови, і пропонують їм кращі заробітні плати.

Тисячі шкіл по всьому світу пропонують різноманітні програми із вивчення іноземних мов. Одне з найефективніших рішень – обрати країну, де англійська є державною мовою: Велику Британію, Сполучені Штати Америки, Канаду, Мальту або навіть Нову Зеландію.

Кожна з цих держав має свої переваги. Так, у Мальті є можливість поєднувати навчання та пляжний відпочинок, у Канаді та США ви зможете глибше пізнати життя мегаполісів, а у Великій Британії – ознайомитися з багатовіковою культурою країни і почути відомий британський акцент.

У тому разі, якщо ви хочете вивчити інші мови, не такі розповсюджені як англійська, варто звернути увагу на держави, де ця мова – рідна для населення.

Все більше батьків пропонують дітям відпочити під час канікул у міжнародних школах та таборах, де є змога поєднувати корисне із приємним. Ще до поїздки батькам надають детальний план, в якому вказана повна інформація щодо проведення часу дитини, харчування, місце її проживання. Кожного дня по завершенні занять дітей очікує цікава і насичена програма, яка складається з екскурсій та активного відпочинку.

Якщо ви вирішили вивчати іноземну мову за кордоном, ви не лише збільшуєте багаж знань і опиняєтесь у потрібному мовному середовищі для практики, а й отримуєте прекрасну можливість дізнатися більше про культуру нової держави і просто гарно провести час. 

Comments,

Added 0 comments

Array

USA, Broadlands Log in