USA, Grandview Heights Look up

Обласний комунальний вищий навчальний заклад «Інститут підприємництва «Стратегія»

Жовті Води, вул. Гагаріна, 38, Дніпропетровська обл., 52201

General information

Обласний комунальний вищий навчальний заклад «Інститут підприємництва «Стратегія»

#1

of 1 universities, Жовті Води

Show on the map Add to favorites

Contacts, Обласний комунальний вищий навчальний заклад «Інститут підприємництва «Стратегія»

Website

52201

Postal code

Features, Обласний комунальний вищий навчальний заклад «Інститут підприємництва «Стратегія»

Public
Free of call to arms
Automation and Engineering
Data protection
IT
Economics and management

Rating, Обласний комунальний вищий навчальний заклад «Інститут підприємництва «Стратегія»

Total rated by 1 user

2.5

Need4Study rating

5.0

Reputation

5.0

Quality

5.0

Availability

5.0

Connections

Users photos, Обласний комунальний вищий навчальний заклад «Інститут підприємництва «Стратегія»

Uploaded 6 photo

General information, Обласний комунальний вищий навчальний заклад «Інститут підприємництва «Стратегія»

  • Рік заснування: 1992
  • Акредитація: III
  • Документ про закінчення: диплом держ. зразка
  • Форма навчання: денна, заочна
  • Квалифікаційний рівень: бакалавр, спеціаліст

Матеріально-технічна база ВНЗ налічує: чотирнадцять навчальних аудиторій, шість комп'ютерних класів, чотири поточні аудиторії, електрофізична лабораторія, бібліотека із книгосховищем та читальним залом.

Навчальний заклад заснований у 1992-му році. Інститут підприємництва співпрацює із багатьма українськими та закордонними університетами та установами. ВНЗ запроваджує сучасні освітні технології підготовки фахівця. Професійний рівень такого спеціаліста відповідатиме європейським вимогам. Випускники мають змогу отримати не лише диплом державного зразка, а й міжнародний сертифікат IES. Співпраця із вищою економічною школою в м. Катовіце (Польща) дає можливість студентам навчального закладу (наразі лише за спеціальністю «Менеджмент організацій») одержати під час навчання дипломи магістра та бакалавра, які відповідають європейським зразкам. Надалі Інститут підприємництва «Стратегія» має намір надавати таку можливість також студентам інших спеціальностей.

«Стратегія» - це унікальний за архітектурою спеціалізований навчальний комплекс, що повністю відповідає європейським нормам. Навчання проводиться на модернізованій матеріальній базі, яка систематично зростає.

З 1998-го року в інституті з'явилась можливість доступу до Інтернету. Підвищення швидкості та покращення якості доступу дало можливість використовувати можливості «всесвітньої павутини» більш широко у навчальному процесі, під час проведення наукових досліджень, а також вирішення інших завдань. Крім того, з часом у ВНЗ організували доступ до Інтернету з комп'ютерних класів.

Читальний зал бібліотеки ВНЗ «Стратегія» обладнаний комп'ютерною системою, яка забезпечує пошук та каталогізацію книг і журналів. До неї внесено приблизно чотирнадцять тисяч примірників. Інформаційний та книжковий фонд бібліотеки навчального закладу формувався у тому числі завдяки гуманітарній допомозі, яку надавали міжнародні організації та закордонні ВНЗ. Понад п’ять тисяч примірників із загального книжкового фонду бібліотеки - українською мовою. Ще приблизно півтори тисячі - англійською мовою. Книжковий фонд інституту щороку збільшується в середньому на тринадцять відсотків.

USA, Grandview Heights Log in