USA, Bridgeport Look up

Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова Державного університету телекомунікацій (ЖВІ ДУТ)

Житомир, просп. Миру, 22, 10004

General information

Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова Державного університету телекомунікацій (ЖВІ ДУТ)

#3

of 8 universities, Житомир

Show on the map Add to favorites

Contacts, Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова Державного університету телекомунікацій (ЖВІ ДУТ)

Website

10004

Postal code

Features, Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова Державного університету телекомунікацій (ЖВІ ДУТ)

Public
Campus
Free of call to arms
Aviation
Automation and Engineering
Military
Vehicles
Robotics

Rating, Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова Державного університету телекомунікацій (ЖВІ ДУТ)

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова Державного університету телекомунікацій (ЖВІ ДУТ)

Uploaded 4 photo

General information, Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова Державного університету телекомунікацій (ЖВІ ДУТ)

  • Рік заснування: 1919
  • Акредитація: III
  • Документ про закінчення: диплом держ. зразка
  • Форма навчання: денна, заочна
  • Квалифікаційний рівень: бакалавр, спеціаліст

Інститут заснований у 1919-му році. До матеріально-технічної бази цього вищого навчального закладу входять: мультимедійні аудиторії, близько ста п’ятдесяти спецлабораторій та загальних класів, комп'ютерні класи із доступом до Інтернету, спорткомплекс із басейном, чинний пункт сейсмічного спостереження, електронна і загальна бібліотека, а також навчальний центр зв'язку та управління космічними апаратами.

Студенти та курсанти цього ВНЗ мають змогу одержати якісну освіту, вести наукову та раціоналізаторську роботу, духовно зростати, підвищувати власний культурний та фізичний рівень. Бібліотека закладу містить достатню чисельність художньої та науково-технічної літератури. При клубі ЖВІ ДУТ працюють гуртки різних напрямів: народного та естрадно-спортивного танцю, а також художньої самодіяльності. Також діє команда КВК, студія вокалу, хор і музей бойової слави. Майбутні фахівці мають в своєму розпорядженні гарно обладнаний спорткомплекс, в якому є стадіон, тенісний корт та плавальний басейн. Крім того, є спортмайданчики, на яких проводяться турніри з ігрових видів спорту, а також – тренажерні зали. Постійно функціонують спортивні секції з різних видів спорту: армреслінгу, баскетболу, акробатики, гирьового спорту, рукопашного бою, міні-футболу.

Курсанти ВНЗ, крім основної спеціальності, здобувають теоретичні знання та практичні навички експлуатації автотехніки та одержують посвідчення водіїв.

Курсантів забезпечують під час навчання безплатним житлом, їжею, обмундируванням. Окрім цього, вони отримують грошове утримання. У казармах присутнє все необхідне побутове обладнання і створено умови для якісного відпочинку. Курсанти харчуються безплатно у їдальні закладу, доступне кафе та буфет. Студенти харчуються в кафе закладу за низькими цінами.

За навчальний рік студенти ВНЗ мають щонайменше вісім тижнів канікулярної відпустки. Щороку курсанти отримують зимову канікулярну відпустку. Її тривалість складає чотирнадцять діб. Також вони мають канікулярну відпустку влітку. Її тривалість – тридцять діб із безплатним проїздом до місця проведення відпустки та в зворотньому напрямку.

Медичне обслуговування здійснюється у поліклініці ЖВІ ДУТ. Її обладнали відповідними медичними приладами та апаратурою.

USA, Bridgeport Log in