USA, Broadlands Look up

Класичний приватний університет (КПУ)

Запоріжжя, вул. Жуковського, 70-б, 69002

General information

Класичний приватний університет (КПУ)

#7

of 8 universities, Запоріжжя

Show on the map Add to favorites

Contacts, Класичний приватний університет (КПУ)

Features, Класичний приватний університет (КПУ)

Private
Free of call to arms
Liberal Arts & Humanities
IT
Hospitality & Culinary
Economics and management
Sports
Law & Criminal Justice

Rating, Класичний приватний університет (КПУ)

Total rated by 3 users

2.5

Need4Study rating

5.0

Reputation

5.0

Quality

5.0

Availability

5.0

Connections

Users photos, Класичний приватний університет (КПУ)

Uploaded 5 photo

General information, Класичний приватний університет (КПУ)

  • Рік заснування: 1992
  • Акредитація: IV
  • Документ про закінчення: диплом держ. зразка
  • Форма навчання: денна, заочна
  • Квалифікаційний рівень: бакалавр, спеціаліст, магістр

Це ВНЗ приватної форми власності, заснований у 1992-му році українцем, доктором наук із держуправління, професором Огаренком Віктором Миколайовичем. Цей заклад акредитовано загалом за ІV рівнем. Випускники отримують дипломи держзразка.

КПУ - один із першорядних центрів освіти у цьому регіоні – у рамках Науково-освітнього комплексу з ним тісно співробітничають 175 наукових та навчальних закладів Запорізької області, а також інших областей держави. Окрім цього, КПУ заснував Енергодарський, Мелітопольський, Бердянський, Олександрійський та Кіровоградський інститути муніципального та держуправління, а також Коледж і Ліцей сучасних знань.

Ще під час створення заклад визначив головним завданням виховати збагаченого духовно, патріотично вихованого, здорового, розумного та професійно підготованого фахівця, що бажає збільшувати власні знання впродовж всього життя, тож ключові напрями держполітики стосовно розвитку освіти стали змістом щоденної роботи цього університету.

До матеріально-технічної бази ВНЗ входять три 6-поверхові навчальні корпуси, які розташовані у центрі м. Запоріжжя, студентський готель, школа-колегіум для учнів першого-четвертого класів. Також триває спорудження студентського храму. Студенти й викладачі мають у своєму розпорядженні спорткомплекс та стадіон, можуть займатись на футбольному, баскетбольному та волейбольному полях, використовувати бігові доріжки, відвідувати ігровий чи тренажерний зал, плавати у басейні, а також проводити час на спортивно-оздоровчій базі.

USA, Broadlands Log in