USA, Broadlands Look up

Запорізький національний університет (ЗНУ)

Запоріжжя, вул. Жуковського, 66, 69600

General information

Запорізький національний університет (ЗНУ)

#6

of 8 universities, Запоріжжя

Show on the map Add to favorites

Contacts, Запорізький національний університет (ЗНУ)

Website

69600

Postal code

Features, Запорізький національний університет (ЗНУ)

Public
Campus
Free of call to arms
Geology
Liberal Arts & Humanities
Natural science
IT
Art & Design
Timber industry
Education & Teaching
Social Science
Physics and mathematics
Chemistry and Biology
Ecology
Economics and management
Sports
Law & Criminal Justice
Psychology & Counseling

Rating, Запорізький національний університет (ЗНУ)

Total rated by 2 users

2.5

Need4Study rating

5.0

Reputation

3.8

Quality

3.8

Availability

5.0

Connections

Users photos, Запорізький національний університет (ЗНУ)

Uploaded 14 photo

General information, Запорізький національний університет (ЗНУ)

  • Рік заснування: 1930
  • Акредитація: IV
  • Документ про закінчення: диплом держ. зразка
  • Форма навчання: денна, заочна
  • Квалифікаційний рівень: бакалавр, спеціаліст, магістр

Історія ЗНУ становить вісімдесят п’ять років. Це ВНЗ державної форми власності, який ще у 40-их роках минулого століття займав одне із чільних місць поміж українських педагогічних закладів. Більше того, він і дотепер займає позицію лідера серед освітніх послуг країни.

Зараз університет є престижним і відомими вищим навчальним закладом України. Він підтримує найкращі традиції освіти, які пов’язані з славним минулим Запоріжжя та його насиченою історією.

До структури закладу входять шістнадцять факультетів. Серед них Нікопольський факультет, Криворізький факультет, Економіко-гуманітарний факультет у місті Мелітополь, та два коледжі – Торговий і Економіко-правничий, а також Навчально-виробничо-наукові центри «Металспецпроект» та «Екологія». Окрім цього, працює Центр післядипломної освіти (є сектор бізнес-освіти), Центр гендерної освіти, Науковий ресурсний центр сталого розвитку, а також Центр інтенсивного вивчення іноземних мов. Студенти можуть скористатися науковою бібліотекою, відвідувати музеї, також доступні можливості редакційно-видавничого відділу та інших структурних підрозділів. Заклад готує «молодших спеціалістів» (за чотирнадцятьма спеціальностями), «бакалаврів» (за п’ятдесят одною спеціальністю), «спеціалістів» (за сорока сімома спеціальностями), та «магістрів» (за сорока дев’ятьма спеціальностями).

ЗНУ співпрацює на зі значною кількістю зарубіжних ВНЗ. Студенти постійно беруть участь у різноманітних програмах обміну міжнародного рівня, зокрема: ERASMUS MUNDUS, ERASMUS+, MEVLANA та ін. Окрім цього, вони мають змогу продовжити навчання у багатьох європейських країнах. Освітню європейську інтеграцію для своїх студентів ЗНУ забезпечує за допомогою програми подвійного диплома, відповідно до якої магістранти мають можливість одночасно отримати освіту і ще один диплом французького ВНЗ (Університету дю Мен).

Університет володіє потужною матеріально-технічною базою, до якої, зокрема, входить: вісім навчальних корпусів, спорткомплекс, чотири гуртожитки, наукова бібліотека (із книжковим фондом більш ніж 1 мільйон примірникiв), електронна бібліотека, прес-центр. Крім того, можна скористатись двома оздоровчими пунктами, базами відпочинку «Славутич», які розташовані на острові Хортиця та на побережжі Азовського моря. Практичні заняття, лекції та лабораторні заняття проводять в модернізованих лабораторіях. Навчання комп’ютеризоване. 

USA, Broadlands Log in