USA, Grandview Heights Look up

Запорізька державна інженерна академія (ЗДІА)

Запоріжжя, просп. Леніна, 226

General information

Запорізька державна інженерна академія (ЗДІА)

#1

of 8 universities, Запоріжжя

Show on the map Add to favorites

Contacts, Запорізька державна інженерна академія (ЗДІА)

Features, Запорізька державна інженерна академія (ЗДІА)

Public
Campus
Free of call to arms
Automation and Engineering
Data protection
IT
Metallurgy
Engineering & Construction
Vehicles
Ecology
Economics and management
Energy

Rating, Запорізька державна інженерна академія (ЗДІА)

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Запорізька державна інженерна академія (ЗДІА)

Uploaded 5 photo

General information, Запорізька державна інженерна академія (ЗДІА)

  • Рік заснування: 1959
  • Акредитація: IV
  • Документ про закінчення: диплом держ. зразка
  • Форма навчання: денна, заочна, вечірня
  • Квалифікаційний рівень: бакалавр, спеціаліст, магістр

Академію було засновано у 1959-му році. До матеріально-технічної бази цього ВНЗ входить бібліотека, тридцять комп'ютерних класів, більш ніж тисяча ПК, два гуртожитки. Також для студентів доступні можливості інформаційно-обчислювального центру, лінгвістичного центру та санаторію-профілакторію.

Інформаційно-обчислювальний центр є структурним підрозділом Запорізької державної інженерної академії. Він створений для організації, координації, керівництва, контролю та виконання робіт із забезпечення постійного роботи та розвитку комп'ютерної інфраструктури закладу. Лінгвістичний центр було створено, щоб навчати передусім студентів академії, які є учасниками міжнародних програм обміну, та всіх охочих, іноземним мовам.

Крім того, у виховній роботі важливе місце належить інститутові кураторства. Студенти академії є активними учасниками діяльності ЗДІА завдяки органам студентського самоврядування.

Спортивні досягнення студентів та викладачів є успішним напрямом, який розвивається у навчальному закладі з 60-70-их років. Зокрема, вихованці ЗДІА здобували олімпійське «золото» та «срібло».

Також у колективах ВНЗ із різних видів спорту підготували дев’яносто одного майстра спорту та сорок чотирьох майстрів міжнародного класу.

Навчальний заклад має два гуртожитки із загальною кількістю місць 1280. У них створили всі необхідні умови, щоб студенти комфортно проживали, працювали і готувалися до занять. Медобслуговування студентів ВНЗ проводиться у студентській лікарні обласній. Також є можливість звернутись до медичного пункту академії.

В охорону та покращення здоров'я студентів значний внесок робить санаторій. Він є єдиним серед санаторіїв українських ВНЗ, що має вищу категорію. Санаторій-профілакторій працює безперервно.

USA, Grandview Heights Log in