USA, Bridgeport Look up

Донбаський інститут техніки та менеджменту Міжнародного науково-технічного університету ім. академіка Юрія Бугая (ДІТМ МНТУ)

Краматорськ, бул. Машинобудівників, 32, Донецька обл., 84313

General information

Донбаський інститут техніки та менеджменту Міжнародного науково-технічного університету ім. академіка Юрія Бугая (ДІТМ МНТУ)

#2

of 3 universities, Краматорськ

Show on the map Add to favorites

Contacts, Донбаський інститут техніки та менеджменту Міжнародного науково-технічного університету ім. академіка Юрія Бугая (ДІТМ МНТУ)

Website

84313

Postal code

Features, Донбаський інститут техніки та менеджменту Міжнародного науково-технічного університету ім. академіка Юрія Бугая (ДІТМ МНТУ)

Private
Free of call to arms
Chemistry and Biology
Ecology
Economics and management
Law & Criminal Justice

Rating, Донбаський інститут техніки та менеджменту Міжнародного науково-технічного університету ім. академіка Юрія Бугая (ДІТМ МНТУ)

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Донбаський інститут техніки та менеджменту Міжнародного науково-технічного університету ім. академіка Юрія Бугая (ДІТМ МНТУ)

Uploaded 6 photo

General information, Донбаський інститут техніки та менеджменту Міжнародного науково-технічного університету ім. академіка Юрія Бугая (ДІТМ МНТУ)

  • Рік заснування: 1995
  • Акредитація: IV
  • Документ про закінчення: диплом держ. зразка
  • Форма навчання: денна, заочна
  • Квалифікаційний рівень: бакалавр

Організацію навчального процесу здійснюють у тісному співробітництві з такими асоціаціями та центрами: Міжнародна асоціація університетів, Міжнародна асоціація вищої школи, Міжнародний центр післядипломної освіти. Окрім цього, ДІТМ співпрацює зі структурами ЮНЕСКО та низкою знаних закордонних ВНЗ, що допомагає впровадженню та використанню інноваційних технологій, міжнародній інтеграції та збільшенню престижності освіти.

Для цього інституту характерна відносно висока насиченість дисциплін та навчальних програм (до сімдесяти відсотків загального обсягу) та поєднання багатьох управлінських, правових та економічних галузей знання, які є необхідними в умовах ринкового господарства. Разом з тим, особливу увагу приділяють оволодінню сучасною комп'ютерною технікою та англійською, німецькою і французькою мовами.

Вагому роль у підготовці спеціалістів відіграє стажування студентів ДІТМ у лондонських та паризьких навчальних закладах.

Випускники, які провели успішний захист дипломної роботи англійською мовою, крім присвоєння ступеня бакалавра та надання диплому за відповідною спеціальністю, одержують сертифікат міжнародного рівня про здобуту освіту.

Також в інституті функціонує військова кафедра, яка дає змогу готувати військово-командні кадри, а студентам – здобувати офіцерське звання.

Значну увагу в ДІТМ приділяють спортивно-оздоpовчій тa культурній робoті, збільшeнню авторитeту вітчизняної вищoї шкoли в світі.

USA, Bridgeport Log in