USA, Point Pleasant Beach Потражи

Ізмаїльський державний гуманітарний університет (ІДГУ)

Ізмаїл, вул. Рєпіна, 12, м. Ізмаїл, Одеська обл., 68610

Генерална информација

Ізмаїльський державний гуманітарний університет (ІДГУ)

#1

од 2 универзитети, Ізмаїл

Прикажи на мапи Додај у омиљено

Контакти, Ізмаїльський державний гуманітарний університет (ІДГУ)

Могућности, Ізмаїльський державний гуманітарний університет (ІДГУ)

Државни
Учење онлајн
Кампус
Одлагање војног рока
Друштвене науке
Едукација и обука
Социјалне науке
Угоститељство и кулинарија
Физика и математика
Менаџмент и економија
Спорт
Психологија и саветовање

Рејтинг, Ізмаїльський державний гуманітарний університет (ІДГУ)

Нема рејтинга

2.5

Need4Study рејтинг

2.5

Репутација

2.5

Квалитет

2.5

Доступност

2.5

Везе

Фотографије корисника, Ізмаїльський державний гуманітарний університет (ІДГУ)

Окачено 17 слика

Генерална информација, Ізмаїльський державний гуманітарний університет (ІДГУ)

  • Рік заснування: 1940
  • Документ про закінчення: диплом державного зразка
  • Форма навчання: денна, заочна, дистанційна
  • Освітній ступінь: бакалавр, магістр, доктор філософії

Навчання та випуск фахівців здійснюються відповідно до ліцензії Міністерства освіти і науки України (витяг ВО № 00089-008901 з Єдиної державної електронної бази з питань освіти щодо здійснення освітньої діяльності закладу освіти у сфері вищої освіти).

До послуг студентів: відпочинок у період літніх канікул на березі Чорного моря у власному спортивно-оздоровчому таборі, заняття спортивно-оздоровчим туризмом, подорожі по Україні, Європі та США. 

Студенти ІДГУ можуть обрати сертифіковану програму з викладанням англійською, болгарською, румунською, німецькою, французькою мовами. В ІДГУ створені умови для паралельного безкоштовного навчання та отримання другого диплома вищої освіти в деяких університетах Європейського союзу.

У 2018-2019 навчальному році студенти ІДГУ можуть безкоштовно отримати вищу освіти в державному університеті "Dunarea de Jos" Unaversity of Galati.

Професорсько-викладацький склад університету має великий досвід не лише теоретичної, але й практичної роботи. Серед науково-педагогічних працівників значний відсоток становлять доктори наук, професори, кандидати наук, доценти.  

Упродовж останніх років у вищому навчальному закладі провели велику науково-методичну і виховну роботу: вдосконалили структуру ВНЗ, покращили кадровий склад, запровадили нові напрями підготовки, збільшили матеріально-технічну базу, налагодили співпрацю із знаними вітчизняними та європейськими закладами і центрами.

Станом на сьогодні університет застосовує під час навчання молоді освітні інформаційні ресурси, впроваджує існуючі і створює нові інформаційно-комунікаційні технології, забезпечує інтеграцію вищого навчального закладу до європейського освітнього, наукового та інформаційного простору.

Стратегічним напрямом діяльності цього ВНЗ є розвитoк нинішньої гуманітаpної вищої оcвіти тa навчання нa цій оcнові студентів. Інститут готує фахівців дo твоpчої праці у сучасних соціальних та культурниx умоваx.

USA, Point Pleasant Beach Улогуј се