USA, Bridgeport Look up

Óbudai Szent Péter és Pál Szalézi Általános Iskola és Óvoda

Budapest, Tímár utca 10-16.

General information

School

#10

of 547 schools, Budapest

Show on the map Add to favorites

Contacts, Óbudai Szent Péter és Pál Szalézi Általános Iskola és Óvoda

1036

Postal code

1/3888301

Phones

Features, Óbudai Szent Péter és Pál Szalézi Általános Iskola és Óvoda

Public
Elementary school
Pre-kindergarten
Kindergarten

Rating, Óbudai Szent Péter és Pál Szalézi Általános Iskola és Óvoda

Total rated by 1 user

2.5

Need4Study rating

5.0

Reputation

5.0

Quality

5.0

Availability

5.0

Connections

Users photos, Óbudai Szent Péter és Pál Szalézi Általános Iskola és Óvoda

Uploaded 0 photo

General information, Óbudai Szent Péter és Pál Szalézi Általános Iskola és Óvoda

Az Óbudai Szent Péter és Pál Szalézi Általános Iskola és Óvoda Budapest szívében található, a Tímár utca 10-16 szám alatt. Az intézmény hosszú és gazdag hagyományokkal rendelkezik, és kiemelkedő oktatási lehetőségeket kínál a tanulók számára.

Az iskola és óvoda komplexuma kiterjedt, modern épületekből áll, amelyek biztosítják a tanulás és a játék optimális környezetét. Az óvodában különböző korosztályokat fogadnak el, és a legjobb nevelők és óvónők gondoskodnak a gyermekek személyes fejlődéséről és képességeinek kibontakoztatásáról. Az iskola alsó tagozatától felső tagozatáig terjedő osztályokat kínál, és a tanulók számára széles körű tanulmányi és művészeti lehetőségeket biztosít.

Az Óbudai Szent Péter és Pál Szalézi Általános Iskola és Óvoda hangsúlyt helyez az átfogó fejlődésre, ezért az oktatási programjuk magában foglalja a széleskörű tantárgyválasztékot. A diákok lehetőséget kapnak a matematika, a magyar nyelv és irodalom, a természettudományok, a történelem, a művészetek és a testnevelés tanulmányozására. Emellett külön figyelmet fordítanak a digitális kompetenciák és az idegen nyelvek oktatására is.

Az iskola és óvoda kiváló infrastruktúrával rendelkezik, beleértve a modern tantermeket, a számítógépes laboratóriumokat, a könyvtárat és a sportlétesítményeket. A tanulók számára lehetőség nyílik a különböző sportok, például a labdarúgás, a kosárlabda és az úszás gyakorlására. Az intézmény rendelkezik továbbá zenei, rajz és kézműves szakkörökkel is, amelyek lehetővé teszik a diákok számára a kreativitásuk kibontakoztatását.

Az Óbudai Szent Péter és Pál Szalézi Általános Iskola és Óvoda előnyei közé tartozik a magas színvonalú oktatás, a képzett pedagógusok és az átfogó tanulmányi és művészeti lehetőségek. Az intézmény barátságos és támogató környezetet biztosít a tanulók számára, ahol tiszteletben tartják az egyéni különbségeket és a tanulók személyes fejlődését.

Természetesen minden iskola és óvoda mellett vannak bizonyos hátrányok is. Néhány diák számára az intézmény helyszíne távol lehet otthonuktól, ami hosszabb utazást jelenthet számukra. Ezen kívül, mivel egy népszerű intézményről van szó, a beiratkozás lehet némi kihívást jelenteni.

Az Óbudai Szent Péter és Pál Szalézi Általános Iskola és Óvoda egy olyan intézmény, amely kiemelkedő oktatási lehetőségeket és sokoldalú fejlődési lehetőségeket kínál a gyermekeknek. A magas színvonalú oktatás, a képzett pedagógusok és a modern létesítmények segítenek a diákoknak felkészülni a sikeres jövőre.

  • County: Budapest
  • Institution leader: Kasovitz Mária Magdolna
  • Leader's position: képviselő
  • Basic tasks: óvodai nevelés; általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat); általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat)
USA, Bridgeport Log in