USA, Grandview Heights Look up

Óbudai Harrer Pál Általános Iskola

Budapest, Harrer Pál utca 7.

General information

School

#9

of 547 schools, Budapest

Show on the map Add to favorites

Contacts, Óbudai Harrer Pál Általános Iskola

1033

Postal code

Features, Óbudai Harrer Pál Általános Iskola

Public
Elementary school
Middle school
High school

Rating, Óbudai Harrer Pál Általános Iskola

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Óbudai Harrer Pál Általános Iskola

Uploaded 0 photo

General information, Óbudai Harrer Pál Általános Iskola

Az Óbudai Harrer Pál Általános Iskola Budapest egyik kiváló oktatási intézménye, amely a Harrer Pál utca 7. szám alatt található. Az iskola hírnevét a magas színvonalú oktatás és a modern tanulási környezet kialakítása alapján szerezte.

Az intézményben széles körű tanítási programok és osztályok állnak rendelkezésre a diákok számára. Az óvodától az 5. osztályig a diákok központi ismereteket és alapvető készségeket tanulnak meg, míg a 6. és 8. osztályban folytatódik az általános iskolai oktatás a különböző tantárgyakban.

Az iskolában a diákok számára elérhető számos tantárgy közül választhatnak, beleértve a magyar nyelvet és irodalmat, matematikát, angol nyelvet, történelmet, földrajzot, biológiát, kémia és fizika alapjait, valamint képzőművészetet és testnevelést. Az iskola kiemelt figyelmet fordít a digitális kompetenciák fejlesztésére is, így számítástechnikai oktatás is elérhető a diákok számára.

Az Óbudai Harrer Pál Általános Iskola modern infrastruktúrával rendelkezik, hogy a diákok hatékonyan és kényelmesen tanulhassanak. Az épület jól felszerelt tantermekkel, laboratóriumokkal és egy könyvtárral rendelkezik. Emellett sportpályák, tornaterem és egyéb sporteszközök is rendelkezésre állnak a testnevelés órákhoz és szabadidős tevékenységekhez.

Az iskola előnyei közé tartozik a kiváló oktatási színvonal, a tapasztalt pedagógusok és a támogató tanulási környezet. Az intézmény kiemeli a differenciált oktatást, amely lehetővé teszi, hogy a diákok egyéni szükségleteiknek megfelelően fejlesszék készségeiket és tehetségüket.

Az Óbudai Harrer Pál Általános Iskola egyaránt felkészíti a diákokat az általános iskolai továbbtanulásra és a későbbi életre. Az intézmény szoros kapcsolatot tart fenn a szülőkkel és a közösséggel, és rendszeresen szervez tanulmányi és kulturális eseményeket.

Természetesen, mint minden intézménynek, az Óbudai Harrer Pál Általános Iskolának is vannak néhány hátránya. Az iskola népszerűsége miatt nagy lehet a beiratkozási verseny, és esetleg várólistára kerülhetnek a jelentkező diákok. Ezenkívül az iskola elhelyezkedése miatt közlekedési nehézségek merülhetnek fel a diákok és szülők számára.

Összességében az Óbudai Harrer Pál Általános Iskola egy kiváló intézmény, amely magas színvonalú oktatást és modern tanulási környezetet biztosít a diákok számára. Az iskola sokféle lehetőséget nyújt a tanulásra és a fejlődésre, és kiemeli az egyéni készségek és tehetségek kibontakoztatását.

  • County: Budapest
  • Institution leader: Balogh Éva
  • Leader's position: tankerületi igazgató
  • Basic tasks: általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat); általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat)
USA, Grandview Heights Log in