USA, Bridgeport Look up

Budapest III. Kerületi Kerék Általános Iskola és Gimnázium

Budapest, Kerék utca 18-20.

General information

School

#7

of 547 schools, Budapest

Show on the map Add to favorites

Contacts, Budapest III. Kerületi Kerék Általános Iskola és Gimnázium

1035

Postal code

1/3889122

Phones

Features, Budapest III. Kerületi Kerék Általános Iskola és Gimnázium

Public
Elementary school
Middle school

Rating, Budapest III. Kerületi Kerék Általános Iskola és Gimnázium

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Budapest III. Kerületi Kerék Általános Iskola és Gimnázium

Uploaded 0 photo

General information, Budapest III. Kerületi Kerék Általános Iskola és Gimnázium

A Budapest III. kerületi Kerék Általános Iskola és Gimnázium egy kiváló oktatási intézmény, amely Budapest egyik legjobb iskolájaként ismert. Az iskola a Kerék utca 18-20. szám alatt található, és magas színvonalú oktatási programjával és korszerű létesítményeivel kiemelkedik a térségben.

Az iskola általános iskolai és gimnáziumi osztályokat is kínál, így a tanulók az első osztálytól egészen a végzős évekig az intézményben maradhatnak. Az általános iskolai osztályokban a tanulók széleskörű tantárgyakat tanulnak, beleértve a matematikát, a magyart, a történelmet, a földrajzot, a biológiát, a fizikát és még sok másat. A gimnáziumi osztályokban a tantárgyak kibővülnek, és a diákok előkészítést kapnak a felsőfokú tanulmányaikhoz.

Az iskola büszke kiváló tanári gárdájára, akik szakértelmükkel és elkötelezettségükkel segítik a diákokat a tudás megszerzésében és fejlesztésében. A tanárok támogató környezetet teremtenek, ahol a diákok bizalommal fordulhatnak hozzájuk kérdéseikkel és nehézségeikkel.

Az intézmény modern létesítményekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hatékony tanulást és a kreativitás kibontakoztatását. Az iskolában találhatóak felszerelt tantermek, számítógépes laborok, könyvtár és sportlétesítmények, amelyek támogatják a diákok sokoldalú fejlődését. Az iskola gyakran szervez tanulmányi kirándulásokat, szakköröket és kulturális eseményeket, hogy gazdagítsa a diákok tapasztalatait és érdeklődését.

Az iskola előnyei közé tartozik a kiváló oktatói csapat, a magas színvonalú oktatási program, a modern létesítmények és a gazdag kiegészítő tevékenységek kínálata. Az intézmény folyamatosan törekszik a diákok személyes és akadémiai fejlődésének előmozdítására.

Noha a Budapest III. kerületi Kerék Általános Iskola és Gimnázium számos előnnyel rendelkezik, fontos megemlíteni, hogyaz iskolába való felvétel verseny alapján történik, és lehet, hogy nem minden diák számára nyílik lehetőség a beiratkozásra. Ezenkívül az iskola szigorú tanulmányi követelményeket támaszt, és elvárja a diákok magas szintű elkötelezettségét és teljesítményét.

Összességében a Budapest III. kerületi Kerék Általános Iskola és Gimnázium egy kiváló intézmény, amely széleskörű oktatást nyújt a diákoknak, támogató környezetet biztosít, és modern létesítményekkel rendelkezik. Ez a iskola ideális választás lehet azok számára, akik kiemelkedő oktatást szeretnének kapni a III. kerületben.

  • County: Budapest
  • Institution leader: Kocsisné Hodosi Eszter
  • Leader's position: tankerületi igazgató
  • Basic tasks: általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat); általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat); 4 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás
USA, Bridgeport Log in