USA, Broadlands Look up

Újlaki Általános Iskola

Budapest, Ürömi utca 64.

General information

School

#6

of 547 schools, Budapest

Show on the map Add to favorites

Contacts, Újlaki Általános Iskola

1023

Postal code

3350720

Phones

Features, Újlaki Általános Iskola

Public
Middle school

Rating, Újlaki Általános Iskola

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Újlaki Általános Iskola

Uploaded 0 photo

General information, Újlaki Általános Iskola

Az Újlaki Általános Iskola Ürömi utca 64. Budapest egyik kiváló oktatási intézménye, amely kiemelkedő lehetőségeket kínál a diákok számára. Az iskola magas színvonalú oktatást nyújt és többek között a következő információkkal rendelkezik:

Osztályok és évfolyamok: Az Újlaki Általános Iskola Ürömi utca 64. olyan osztályokkal rendelkezik, amelyek széles körű lehetőségeket kínálnak a diákoknak. Az iskola különböző évfolyamokat fogad, az elsőtől a nyolcadik osztályig.

Tananyag és tantárgyak: Az iskola széles skálájú tantárgyakkal rendelkezik, amelyek a tanulók széles körű fejlődését szolgálják. A diákok részt vehetnek a következő tantárgyakban: magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, földrajz, természettudományok, angol nyelv, testnevelés, rajz és zene.

Felszereltség: Az Újlaki Általános Iskola Ürömi utca 64. modern és jól felszerelt intézmény. Az iskolában találhatók laboratóriumok, számítógépterem, könyvtár és sportterem, amelyek segítik a diákok különböző képességeinek és érdeklődésének kibontakoztatását.

Előnyök:
1. Kiemelkedő oktatási színvonal: Az iskola a magas színvonalú oktatásra helyezi a hangsúlyt, amely lehetőséget nyújt a diákok számára a teljes potenciáljuk kibontakoztatására.
2. Sokoldalú tantárgyak: A széles körű tantárgyválaszték révén a diákok széleskörű tudást és készségeket szerezhetnek a különböző területeken.
3. Modern felszereltség: Az iskola jól felszerelt, modern eszközökkel és létesítményekkel rendelkezik, amelyek elősegítik a diákok színvonalas tanulását és fejlődését.

Hátrányok:
1. Nagy létszámú osztályok: Az iskolában nagy létszámú osztályok lehetnek, ami néha nehezítheti a tanárok egyéni figyelmét a diákokra.
2. Túlterheltség: Az iskola népszerűsége miatt néha túlterhelt lehet, ami

 némi nehézséget jelenthet a diákoknak az egyéni támogatás elérésében.

Az Újlaki Általános Iskola Ürömi utca 64. összességében egy remek oktatási intézmény, amely lehetőséget nyújt a diákok számára a fejlődésre és a sikeres jövőre való felkészülésre.

  • County: Budapest
  • Institution leader: Gábor Áron
  • Leader's position: tankerületi igazgató
  • Basic tasks: általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat); általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat); utazó gyógypedagógusi hálózat
USA, Broadlands Log in