USA, Grandview Heights Look up

Budavári Általános Iskola

Budapest, Tárnok utca 9-11.

General information

School

#4

of 547 schools, Budapest

Show on the map Add to favorites

Contacts, Budavári Általános Iskola

1014

Postal code

1/3751884

Phones

Features, Budavári Általános Iskola

Public

Rating, Budavári Általános Iskola

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Budavári Általános Iskola

Uploaded 0 photo

General information, Budavári Általános Iskola

A BUDAVÁRI ÁLTALÁNOS ISKOLA Budapest egy elismert intézmény, amely Tárnok utca 9-11. szám alatt található. Az iskola számos előnyös lehetőséget kínál a diákok számára.

Az iskolában széles körű osztályok találhatók az általános iskola alsó és felső tagozatai számára. Az alsó tagozaton a 1. osztálytól kezdve a 4. osztályig tanítják a diákokat. A felső tagozaton pedig a 5. osztálytól a 8. osztályig folytatódik a tanulás. Az iskolában tapasztalt és elkötelezett tanári kar gondoskodik arról, hogy a diákok megkapják a megfelelő támogatást és oktatást a tanulmányaikhoz.

Az iskolában számos tantárgyat kínálnak a diákoknak. Az alapvető tantárgyak, mint például a magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, földrajz és természettudomány mellett számos más tárgy is szerepel a tantervben. Ide tartoznak az idegen nyelvek, a művészetek, a testnevelés és az informatika is. Az iskola hangsúlyt helyez a széles körű képzésre, hogy a diákok különböző területeken fejleszthessék készségeiket.

Az intézmény korszerű és jól felszerelt létesítményekkel rendelkezik. A tantermek modern technológiai eszközökkel vannak felszerelve, lehetővé téve a hatékony és interaktív tanulást. Az iskolai könyvtár gazdag választékkal rendelkezik, így a diákok hozzáférhetnek a különböző témákban elérhető irodalomhoz. Emellett az iskolának tornaterme és sportpályája is van, amelyek lehetővé teszik a diákoknak, hogy részt vegyenek testmozgásban és sporttevékenységekben.

A BUDAVÁRI ÁLTALÁNOS ISKOLA előnyei közé tartozik az elismert tanári kar, akik elkötelezettek a diákok oktatása és támogatása iránt. Az iskola által nyújtott széleskörű tantárgyak lehetővé teszik a diákok számára, hogy széles körű ismereteket szerezzenek és különböző területeken fejlesszék képességeiket. A modern létesítmények és eszközök pedig elősegítik az interaktív és hatékony tanulást.

  • County: Budapest
  • Institution leader: Dr. Fejér Lászlóné
  • Leader's position: tankerületi igazgató
  • Basic tasks: általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat); általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat)
USA, Grandview Heights Log in