USA, Bridgeport Look up

Budapest II. Kerületi Pitypang Utcai Általános Iskola

Budapest, Pitypang utca 17.

General information

School

#3

of 547 schools, Budapest

Show on the map Add to favorites

Contacts, Budapest II. Kerületi Pitypang Utcai Általános Iskola

1025

Postal code

3258827

Phones

Features, Budapest II. Kerületi Pitypang Utcai Általános Iskola

Public
IT

Rating, Budapest II. Kerületi Pitypang Utcai Általános Iskola

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Budapest II. Kerületi Pitypang Utcai Általános Iskola

Uploaded 0 photo

General information, Budapest II. Kerületi Pitypang Utcai Általános Iskola

A Budapest II. Kerületi Pitypang Utcai Általános Iskola Budapest II. kerületében, a Pitypang utcában található. Az iskola egy megbízható és elismert intézmény, amely számos lehetőséget kínál a diákok számára.

Az iskola széleskörű osztálykínálattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy a saját érdeklődési körükhöz és képességeikhez leginkább illő osztályba járjanak. Az első évfolyamtól a nyolcadik osztályig terjedő korcsoportokban diákok tanulnak.

Az iskola a szokásos tanítási tantárgyakon (matematika, magyar nyelv és irodalom, angol nyelv, történelem stb.) kívül számos más diszciplínában is oktatást nyújt. A diákok részt vehetnek például testnevelésen, zenei órákon, képzőművészeti foglalkozásokon és informatikai órákon is.

Az iskola büszkélkedhet modern és jól felszerelt létesítményekkel. A diákoknak lehetőségük van használni a könyvtárat és az informatikai termet, ahol számítógépek és internet-hozzáférés áll rendelkezésre. Emellett az iskola rendelkezik tornateremmel és sportpályákkal is, amelyek lehetővé teszik a diákok számára a testmozgást és a sporttevékenységek folytatását.

Az iskola előnyei közé tartozik a képzett pedagógusokkal való magas színvonalú oktatás, valamint a diákok támogatása és figyelembevétele a tanulási folyamatban. Az iskola törődik a diákok személyes fejlődésével és arra törekszik, hogy a lehető legjobb feltételeket biztosítsa számukra.

Természetesen minden intézménynek vannak korlátai. Az iskola esetében a néhány diák számára lehet, hogy hiányzik a specifikus tantárgyakban való elmélyült specializáció lehetősége. Emellett az iskola környezete és infrastruktúrája is befolyásolhatja azokat, akik távolabb élnek az iskolától.

Összességében a Budapest II. Kerületi Pitypang Utcai Általános Iskola jó választás lehet a diákok számára, akik szeretnének magas színvonalú oktatást kapni és részt venni különféle diszciplín

ákban. Az iskola modern létesítményeivel és elkötelezett pedagógusainak köszönhetően a diákok széleskörű tanulási tapasztalatokat szerezhetnek.

  • County: Budapest
  • Institution leader: Indráné Matolcsy Gabriella
  • Leader's position: tankerületi igazgató
  • Basic tasks: általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat); általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat)
USA, Bridgeport Log in