USA, Bridgeport Look up

Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium

Debrecen, Hatvan utca 44.

General information

School

#9

of 64 schools, Debrecen

Show on the map Add to favorites

Contacts, Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium

4025

Postal code

52/535372

Phones

Features, Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium

Public
Middle school
Gymnasium

Rating, Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium

Uploaded 0 photo

General information, Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium

A Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium egy kitűnő középiskola, amely Debrecen városában található a Hatvan utca 44 szám alatt. Az iskola büszkélkedhet hosszú múlttal és kiváló oktatási hagyományokkal.

Az iskolában kiváló oktatói gárda áll rendelkezésre, akik szakértelmükkel és elhivatottságukkal segítik a diákok fejlődését. A tanterv széles skálán kínál tantárgyakat, amelyek lehetőséget adnak a diákoknak arra, hogy széleskörű ismereteket szerezzenek. A tanulmányi program magában foglalja a természettudományos tantárgyakat (matematika, fizika, biológia), a társadalomtudományos tantárgyakat (történelem, földrajz), az irodalmat és nyelveket (magyar, idegen nyelvek) valamint a művészeti tantárgyakat (zene, képzőművészet).

Az iskolában folyamatosan figyelnek a diákok teljesítményére, és az elért eredményeket osztályzatokban rögzítik. A szigorú minősítési rendszer ösztönzi a diákokat a kitartó munkára és a fejlődésre.

Az intézmény modern és jól felszerelt tantermekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az interaktív tanulást és az innovatív oktatási módszerek alkalmazását. A tanulók számára lehetőség van az online kutatásokra és az információs források könnyű elérésére.

Az iskola különböző szabadidős tevékenységeket is kínál, például sportklubokat, szakköröket és művészeti csoportokat, amelyek segítenek fejleszteni a diákok tehetségeit és érdeklődési körét.

Az iskola előnyei közé tartozik az erős akadémiai fókusz és a széles tantárgyválaszték, amely lehetőséget ad a diákok számára, hogy a saját érdeklődési területükön mélyített ismereteket szerezzenek. Emellett az oktatók elkötelezettsége és a diákok támogatása is kimagasló.

Az iskolához tartozik néhány potenciális hátrány is, mint például a magas elvárások és a szigorú minősítési rendszer, amely néha stresszt okozhat a diákoknak. Ugyanakkor ezek a kihívások is hozzájárulnak ahhoz, hogy a diákok fejlesszék a kitartást és az önálló tanulást.

Összességében a Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium egy kiváló választás a diákok számára, akik szeretnék kibővíteni tudásukat és fejleszteni képességeiket a középiskolai éveik alatt. Az iskola átfogó oktatási programja, kiváló oktatói gárdája és modern felszereltsége lehetővé teszi a diákok számára, hogy jól felkészülve lépjenek tovább a jövőbeli kihívások elé.

  • County: Hajdú-Bihar
  • Institution leader: Aranyi Imre
  • Leader's position: tankerületi igazgató
  • Basic tasks: 4 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás; 6 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás
USA, Bridgeport Log in