USA, Grandview Heights Look up

Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola

Debrecen, Vásáry István utca 10.

General information

School

#4

of 64 schools, Debrecen

Show on the map Add to favorites

Contacts, Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola

4025

Postal code

52/420-931

Phones

Features, Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola

Public
Elementary school
Middle school

Rating, Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola

Uploaded 0 photo

General information, Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola

A Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola egy kiváló intézmény Debrecenben, amely a Vásáry István utcában található. Az iskola számos lehetőséget kínál a diákoknak, és kiemelkedő oktatási programokkal rendelkezik.

Az iskola általános iskolai osztályokat kínál az 1. és 8. osztályig. Minden osztályban képzett tanárok segítik a diákokat az alapvető tanulási készségek és tudás fejlesztésében. Az iskola hangsúlyt fektet a magas színvonalú oktatásra és az egyéni figyelemre.

A tanterv széles körű tudást biztosít a diákok számára, amely magában foglalja az alapvető tantárgyakat, például a magyar nyelvet, matematikát, természettudományokat és társadalomismeretet. Emellett a diákoknak lehetőségük van választani más tárgyak közül is, például művészeti tevékenységek, idegen nyelvek vagy sportok terén.

Az iskola modern létesítményekkel rendelkezik, amelyek támogatják a tanulás folyamatát. Jól felszerelt osztálytermek, laboratóriumok és számítógépes terem áll rendelkezésre, hogy a diákok a lehető legjobban kihasználhassák az oktatási lehetőségeket. Az iskola udvara kényelmes és biztonságos helyet nyújt a diákoknak a szünetekben és a testmozgásra.

Az iskola előnyei közé tartozik a magasan képzett oktatói csapat, akik elkötelezettek a diákok sikere és fejlődése iránt. Az iskola hangsúlyt fektet a diákönkormányzat és a közösségi szolgálat támogatására is, amely lehetőséget nyújt a diákoknak a részvételre és a felelősségvállalásra.

Bár a Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola sok előnnyel rendelkezik, mint például a magas színvonalú oktatás és a modern létesítmények, néhány hátrány is lehet. Például az iskola népszerűsége miatt lehet, hogy nehéz felvételt nyerni, és a diákoknak versenyezniük kell a beiratkozásért. Emellett az iskola nagy létszáma miatt a tanár-diák arány lehet, hogy nem olyan szoros, mint kisebb iskolákban.

Összességében a Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola kiváló választás a diákok számára, akik magas színvonalú oktatást és széleskörű lehetőségeket szeretnének kapni. Az iskola felkészült tanárai, modern létesítményei és kiváló oktatási programjai hozzájárulnak a diákok sikeres fejlődéséhez és felkészítik őket a jövő kihívásaira.

  • County: Hajdú-Bihar
  • Institution leader: Petőné Horváth Mária Magdolna
  • Leader's position: tankerületi igazgató
  • Basic tasks: általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat); általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat)
USA, Grandview Heights Log in