USA, Bridgeport Look up

Vénkerti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Debrecen, Sinay Miklós utca 6.

General information

School

#3

of 64 schools, Debrecen

Show on the map Add to favorites

Contacts, Vénkerti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

4027

Postal code

52/416755

Phones

Features, Vénkerti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Public
Elementary school
Middle school
Art & Design

Rating, Vénkerti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Vénkerti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Uploaded 0 photo

General information, Vénkerti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

A VÉNKERTI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA a Debrecen városában található, és az intézmény címe: Sinay Miklós utca 6.

Az iskola egy általános iskola és alapfokú művészeti iskola kombinációja, ami számos előnyt kínál a diákoknak. Az intézményben kiemelt figyelmet fordítanak a tanulók személyiségfejlődésére és a művészeti tehetségek kibontakoztatására is.

Az általános iskola részeként a VÉNKERTI ISKOLA széles körű tantervet kínál, amely magában foglalja az alapvető tantárgyakat, mint például a magyar nyelv és irodalom, matematika, természettudományok és társadalomismeret. Emellett a diákoknak lehetőségük van választani különböző művészeti kurzusok közül is, például zene, tánc, színjátszás és vizuális művészetek.

Az iskola osztályai kis létszámmal működnek, ami lehetővé teszi az egyéni figyelmet és jobb tanulási eredményeket. A hagyományos tanórák mellett az iskola különféle művészeti programokat és rendezvényeket szervez, amelyek inspiráló és felejthetetlen élményeket nyújtanak a diákoknak.

Az intézmény kiválóan felszerelt művészeti termekkel rendelkezik, amelyek segítik a diákok kreativitásának és képességeinek fejlődését. A szakértő tanári gárda személyre szabott támogatást nyújt a művészeti tehetségek kibontakoztatásában, és lehetőséget biztosít számukra, hogy részt vegyenek helyi és országos művészeti versenyeken.

Az iskola előnyei közé tartozik az összetett oktatási program, amely gazdagítja a diákok ismeretanyagát és szélesíti az érdeklődési körüket. Emellett az alapfokú művészeti képzés révén a tanulók sokoldalú készségeket és tapasztalatokat szerezhetnek, ami elősegíti a kreativitásuk és önkifejezésük fejlődését.

A VÉNKERTI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA azonban nem biztosít megoldást minden diák számára. A művészeti tanterv igényelhet időt és elkötelezettséget, ami az általános tantárgyakhoz képest kihívás lehet. A diákoknak meg kell találniuk az egyensúlyt az akadémiai és a művészeti tevékenységek között.

Összességében a VÉNKERTI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA egy kiváló választás lehet a tehetséges diákok számára, akik szívesen fejlesztenék művészeti képességeiket és széleskörű oktatást szeretnének kapni. A szakértő tanári gárda és a modern infrastruktúra segíti a diákok fejlődését és sikeres pályafutásuk elindítását.

  • County: Hajdú-Bihar
  • Institution leader: Gyarmatiné Piránszki Nóra
  • Leader's position: tankerületi igazgató
  • Basic tasks: általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat); általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat); alapfokú művészetoktatás táncművészeti ágon; alapfokú művészetoktatás képző- és iparművészeti ágon; alapfokú művészetoktatás szín- és bábművészeti ágon
USA, Bridgeport Log in