USA, Bridgeport Look up

Debreceni Benedek Elek Általános Iskola

Debrecen, Bocskai tér 1.

General information

School

#2

of 64 schools, Debrecen

Show on the map Add to favorites

Contacts, Debreceni Benedek Elek Általános Iskola

4029

Postal code

52/534189

Phones

Features, Debreceni Benedek Elek Általános Iskola

Public
Elementary school
Middle school

Rating, Debreceni Benedek Elek Általános Iskola

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Debreceni Benedek Elek Általános Iskola

Uploaded 0 photo

General information, Debreceni Benedek Elek Általános Iskola

A Debreceni Benedek Elek Általános Iskola egy kiváló oktatási intézmény, amely Debrecen városában található, a Bocskai téren. Az iskola magas színvonalú oktatást és sokoldalú fejlődési lehetőségeket nyújt diákjainak. Az alábbiakban részletezem az iskola jellemzőit:

Osztályok és évfolyamok: Az iskolában széleskörű osztályok és évfolyamok állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy megfelelően fejlődjenek az ismeretekben és készségekben. Az iskola magában foglalja az alsó és felső tagozatot is, így az első osztálytól a nyolcadik osztályig bezárólag terjed az oktatás.

Tantárgyak és diszciplínák: Az iskola fő hangsúlyt fektet a tanulmányi eredményekre, ezért széles körű tantárgyakat kínál a diákoknak. Ide tartoznak a magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, földrajz, természettudományok, idegen nyelvek és művészeti tantárgyak is. Az iskola mindent megtesz azért, hogy a diákok számára izgalmas és érdekes legyen a tanulás.

Felszereltség: Az iskola modern és jól felszerelt létesítményekkel rendelkezik. Korszerű tantermek, laboratóriumok, számítógépterem és könyvtár állnak a diákok rendelkezésére, ami segíti az interaktív tanulási élményt és a tudás megszerzését.

Előnyök:
1. Magas színvonalú oktatás: Az iskola szigorúan figyel a tanulmányi eredményekre, így biztosítva a diákok magas szintű oktatását és felkészítését a jövőbeli kihívásokra.
2. Sokoldalú tantárgyak: A széles tantárgyválaszték lehetővé teszi a diákok számára, hogy felfedezzék az érdeklődési területeiket és kibővítsék ismereteiket.
3. Modern létesítmények: Az iskola jól felszerelt és modern infrastruktúrával rendelkezik, ami támogatja a hatékony tanulási környezetet.

Hátrányok:
1. Nagy létszámú osztályok: Az iskola népszerűsége miatt előfordulhat, hogy a diákok száma nagy létszámú osztályokban koncentrálódik, ami korlátozhatja a tanár-diák egyéni figyelmet.
2. Versenyképesség: Mivel az iskola magas elvárásokat támaszt a tanulóival szemben, a versenyképesség és a szigorú értékelési rendszer néha stresszt okozhat a diákok számára.

Összességében a Debreceni Benedek Elek Általános Iskola kiváló lehetőségeket kínál a diákok számára, hogy széleskörű tudásra és készségekre tegyenek szert, ugyanakkor figyelmeztetni kell a potenciális kihívásokra és a versenyképesség stresszére is.

  • County: Hajdú-Bihar
  • Institution leader: Hetei József
  • Leader's position: tankerületi igazgató
  • Basic tasks: általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat); általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat)
USA, Bridgeport Log in