USA, Bridgeport Look up

Debreceni Hunyadi János Általános Iskola

Debrecen, Zákány utca 5.

General information

School

#1

of 64 schools, Debrecen

Show on the map Add to favorites

Contacts, Debreceni Hunyadi János Általános Iskola

4028

Postal code

52/418090

Phones

Features, Debreceni Hunyadi János Általános Iskola

Public
Elementary school
Middle school

Rating, Debreceni Hunyadi János Általános Iskola

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Debreceni Hunyadi János Általános Iskola

Uploaded 0 photo

General information, Debreceni Hunyadi János Általános Iskola

A Debreceni Hunyadi János Általános Iskola egy kiváló oktatási intézmény Debrecenben, melynek címe Zákány utca 5. Az iskola nagy hangsúlyt fektet a diákok teljesítményére és fejlődésére, és számos lehetőséget kínál az általános iskolai évek alatt.

Az iskola széles választékban kínál osztályokat és tanulmányi programokat a diákok számára. Az első osztálytól kezdve a nyolcadik osztályig tartó tanulmányi programokban olyan tantárgyakat foglal magukban, mint a magyar nyelv és irodalom, matematika, természettudományok, társadalomtudományok, idegen nyelv és testnevelés. Az iskola törekszik a tanulók kreativitásának és kritikus gondolkodásának fejlesztésére is.

Az iskola modern és jól felszerelt létesítményekkel rendelkezik, hogy a diákok optimális környezetben tanulhassanak. Az osztálytermek jól felszereltek, és kényelmes környezetet biztosítanak a diákoknak. Emellett az iskolának laboratóriumai, számítógéptermei és könyvtára is van, amelyek lehetőséget nyújtanak a diákoknak a gyakorlati tapasztalatok szerzésére és a különböző források kutatására.

Az iskola előnyei közé tartozik a képzett és elhivatott oktatói gárda. Az iskolában dolgozó pedagógusok tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek, és képesek a diákok szükségleteihez igazodva támogatást nyújtani. Az iskola törekedik a személyre szabott oktatásra, hogy minden diák kihasználhassa a képességeit és potenciálját.

Az iskola egyik előnye az iskolai szervezett programok és tevékenységek széles választéka. Az iskola rendszeresen szervez tanulmányi kirándulásokat, sporteseményeket, művészeti és kulturális rendezvényeket, amelyek lehetőséget nyújtanak a diákoknak a személyes és szociális fejlődésre.

Az iskola egyetlen hátránya, hogy az épület mérete és kapacitása korlátozott lehet. Ez néha problémákat okozhat a diákoknak, akiknek kényelmetlenül kell elhelyezkedniük vagy korlátozottan használhatják a közös tereket.

Összességében a Debreceni Hunyadi János Általános Iskola kiváló oktatási intézmény, amely számos lehetőséget kínál a diákok számára a fejlődésre és a sikeres tanulásra. Az iskola elkötelezett a diákok teljesítményének és boldogulásának előmozdítása iránt, miközben támogató környezetet biztosít számukra a tanuláshoz és az egyéb tevékenységekhez.

  • County: Hajdú-Bihar
  • Institution leader: Soltész Judit Mária
  • Leader's position: tankerületi igazgató
  • Basic tasks: általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat); általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat)
USA, Bridgeport Log in