USA, Bridgeport Look up

Новоукраїнська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів № 3 Новоукраїнської районної ради Кіровоградської області

Новоукраїнка, вул. Кірова, буд. 169

General information

Новоукраїнська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів № 3 Новоукраїнської районної ради Кіровоградської області

#2

of 4 schools, Новоукраїнка

Show on the map Add to favorites

Contacts, Новоукраїнська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів № 3 Новоукраїнської районної ради Кіровоградської області

Features, Новоукраїнська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів № 3 Новоукраїнської районної ради Кіровоградської області

Public
Elementary school
Middle school
High school

Rating, Новоукраїнська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів № 3 Новоукраїнської районної ради Кіровоградської області

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Новоукраїнська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів № 3 Новоукраїнської районної ради Кіровоградської області

Uploaded 9 photo

General information, Новоукраїнська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів № 3 Новоукраїнської районної ради Кіровоградської області

Школа № 3 – це державний загальноосвітній заклад для здобування базової освіти на всіх рівнях, від початкового, до повного середнього.

Школа не має певної профілізації, то всі освітні програми тут мають загальнорозвиваючий характер. Навчальний процес здійснюється повністю українською мовою. Додатково вивчається англійська мова у якості іноземної.

У зв’язку з загальним демографічним положенням в країні, кількість учнів складає всього 155 осіб, хоча заклад створювався з розрахунком на 640 учнівських місць.

До структури школи входять 47 приміщень, серед яких навчальні кабінети, лабораторні приміщення в спеціальних предметних класах, бібліотека, спортивний та актовий зали, їдальня, медпункт.

На території школи розташований спортивний майданчик, де в теплу пору року проводиться фізкультура, а також урочисті лінійки.

У школі постійно проходять різноманітні заходи, присвячені державним та загальноприйнятим святам. Більшість учнів бере участь у позакласних заняттях.

Школою керує директор: Новак Надія Павлівна.

Адреса школи: Кіровоградська обл., Новоукраїнський район, м. Новоукраїнка, вул. Кірова, буд. 16.

USA, Bridgeport Log in