USA, Bridgeport Look up

Радомишльська гімназія Житомирської області

Радомишль, вул. Петрівська, буд. 32

General information

Радомишльська гімназія Житомирської області

#2

of 6 schools, Радомишль

Show on the map Add to favorites

Contacts, Радомишльська гімназія Житомирської області

Features, Радомишльська гімназія Житомирської області

Public
Elementary school
Middle school
High school
Gymnasium

Rating, Радомишльська гімназія Житомирської області

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Радомишльська гімназія Житомирської області

Uploaded 0 photo

General information, Радомишльська гімназія Житомирської області

Гімназія являє собою загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів. Заклад має державну форму власності, навчання проводиться на загальних засадах. Також в старших класах проводиться поглиблене вивчення окремих предметів та профільна підготовка.

Головна мета гімназії – створення сприятливих умов для надання учням якомога якісних та корисних знань, які не тільки допоможуть в подальшому навчанні, а й будуть потрібні в різних життєвих ситуаціях. Виховна робота спрямована на формування загальнолюдських цінностей та стійких моральних принципів.

Сьогодні в гімназії навчається близько 500 учнів. Навчання проводиться українською мовою, денною формою, в одну зміну. Педагогічний склад нараховує 69 фахівців, 48 з яких, мають вищу педагогічну освіту, 16 вчителів-методистів, 10 старших викладачів.

Головне спеціальне спрямування освіти – іноземна мова. В якості основної вивчається англійська, а з 5 класу додається вивчення німецької мови, як другої іноземної. Також в гімназії пропонуються елективні курси з вивчення історії рідного краю, діловою англійської мови, країнознавства англомовних країн, зарубіжна література Великобританії та США. Також проводяться такі заняття, як риторика, етика, логіка, громадянська освіта. Є кілька спортивних секцій.

Гімназисти кожного року беруть у всіх можливих районних та обласних олімпіадах, і в середньому, приносять щонайменше 5 нагород, тим самим, підтверджують якість освіти в навчальному закладі.

Гімназія налагоджує міжнародні зв’язки, проводить програми обміну учнів та вчителів для закордонної практики.

Гімназія співпрацює з вищими навчальними закладами. Для старшокласників проводяться профорієнтаційні заняття, поглиблене вивчення предметів, необхідних для вступу на певні спеціальності.

Директором є Сташенко Віра Анатоліївна.

Школа розташована за адресою: Житомирська обл., Радомишльський район, м. Радомишль, вул. Петрівська, буд. 32.

USA, Bridgeport Log in