USA, Bridgeport Look up

Андрушівська гімназія Житомирської області

Андрушівка, вул. Шкільна, буд. 5

General information

Андрушівська гімназія Житомирської області

#1

of 4 schools, Андрушівка

Show on the map Add to favorites

Contacts, Андрушівська гімназія Житомирської області

Website

13401

Postal code

Features, Андрушівська гімназія Житомирської області

Public
Elementary school
Middle school
High school
Gymnasium
Physics
Mathematics
English

Rating, Андрушівська гімназія Житомирської області

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Андрушівська гімназія Житомирської області

Uploaded 8 photo

General information, Андрушівська гімназія Житомирської області

Перші школярі прийшли до навчального закладу 1939 року. Тоді навчальний заклад розпочав своє існування як семирічна загальноосвітня школа.

Майже одразу освітній процес було перервано через Вітчизняну війну, в часи якої, німецькі окупанти майже знищили шкільну будівлю.

Та на початку 1944 року місто було звільнено від німців, та навесні розпочалося відновлення основного навчального закладу міста. Навчання вдалося відновити лише у 1946 році. З цього часу школа впевнено взяла курс на розвиток та зростання. Таким чином, у 2004 році школі було присвоєно статус гімназії, з поглибленим вивченням окремих предметів та профільним спрямуванням у старших класах. Й сьогодні гімназисти старших класів вивчають гуманітарний, фізико-математичний та природничий напрямки.

Та насамперед, гімназія – це місце духовного розвитку, розквітання творчості та становленні інтелектуальної особистості учнів. Для цього створено найкращі в місті умови, працює висококваліфікований педагогічний колектив та оснащена сучасну матеріально-технічну базу. Гімназія постійно розвивається, її авторитет невпинно зростає, кількість учнів також збільшується. За останні кілька років, середній контингент учнів змінився з 600 до 750 осіб на рік.

Гімназисти беруть участь в обласних олімпіадах, наукових та мовознавчих конкурсах, спортивних змаганнях. Неодноразово талановиті діти приносили гімназії перемоги та призові місця, тим самими збільшуючи авторитет закладу.

Директором є Михайловська Алла Леонідівна.

Школу можна знайти за адресою: Житомирська обл., Андрушівський район, м. Андрушівка, вул. Шкільна, буд. 5.

USA, Bridgeport Log in