USA, Bridgeport Look up

Новоград-Волинський колегіум

Новоград-Волинський, вул. Співдружності, буд. 3/8

General information

Новоград-Волинський колегіум

#3

of 12 schools, Новоград-Волинський

Show on the map Add to favorites

Contacts, Новоград-Волинський колегіум

Features, Новоград-Волинський колегіум

Public
Elementary school
Middle school
High school

Rating, Новоград-Волинський колегіум

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Новоград-Волинський колегіум

Uploaded 9 photo

General information, Новоград-Волинський колегіум

Колегіум має невелику, але насичену історію. Його будівництво розпочалося 1993 року, разом з будівництвом житла для воєнних та інших інфраструктурних елементів. У будівництві брали участь навіть німецькі та австрійські спеціалісти. Вже восени 1994 року шкільну будівлю було здано в експлуатацію, та перші діти перетнули поріг новобудови.

Сьогодні колегіум являє собою доволі великий навчально-виховний комплекс, у якому перебуває понад 670 учнів. Діти проходять програми загального розвитку, вивчаються навколишній світ, займаються поглибленим вивченням предметів філологічного або технологічного профілю. Навчання тут проводиться українською мовою.

Шкільна будівля має доволі велику площу та складається з трьох поверхів. Всередині створено комфортні умови перебування, всі кабінети в охайному стані, в коридорах є зелені рослини, які покращують повітря та вдовольняють естетичні потреби. На базі школи організовано предметні кафедри, подібно системі вишів. Також тут діє кабінет психологічної підтримки, краєзнавчий клуб, центр вивчення іноземних мов, є оформлені предметні класи, майстерні для жіночої та чоловічої праці, 2 хореографічні зали, бібліотека з читальним залом, ресурсний центр, 2 спортивні зали. На вулиці розташовано великий спортмайданчик з полями для футболу, баскетболу, волейболу, біговими доріжками. Урочисті події відбуваються в просторому актовому залі, з комфортними сидіннями, аудіо та відеоапаратурою.

Директором є Седлецька Камілія Домініківна.

Школу можна знайти за адресою: Житомирська обл., м. Новоград-Волинський, вул. Співдружності, буд. 3/8.

USA, Bridgeport Log in