USA, San Diego Look up

Гімназія №48 Шевченківського району

Київ, вулиця Прорізна, буд. 14

General information

School

#170

of 183 schools, Київ

Show on the map Add to favorites

Contacts, Гімназія №48 Шевченківського району

Features, Гімназія №48 Шевченківського району

Public
Elementary school
Middle school
High school
Gymnasium

Rating, Гімназія №48 Шевченківського району

Total rated by 3 users

2.5

Need4Study rating

3.3

Reputation

3.3

Quality

3.3

Availability

3.3

Connections

Users photos, Гімназія №48 Шевченківського району

Uploaded 0 photo

General information, Гімназія №48 Шевченківського району

Гімназія була заснована у 1951 році. За свою сімдесятирічну історію школа розкинулася до сучасного навчального закладу з якісною матеріально-технічною базою, ефективним навчанням та індивідуальним підходом до кожного учня.

Освітня установа сьогодні працює у статусі гімназії з поглибленим вивченням окремих предметів. Головна спеціалізація гімназії – це іноземна філологія. Вже з першого класу навчання первачки починають вивчати англійську мову на поглибленому рівні. З п’ятого класу учні обирають другу іноземну мову – польську або французьку.

Також у закладі розвинена система позакласної зайнятості. Тут працює 4 художні гуртки, 5 фізкультурних секцій, клуб шахів та інші гуртки за інтересами.

Контингент гімназії складається з 650 дітей та 42 педагогів. Майже кожен учитель школи має вищу освіту, а 27 педагогів отримали вищий кваліфікаційний рівень.

Технічне забезпечення гімназії відповідає сучасним нормам та стандартам якості. Тут обладнано 22 класні кімнати з усім необхідним устаткуванням. У навчальному процесі використовується 63 комп’ютери та 23 ноутбуки, працюють 2 класи інформатики, бібліотечний інформаційний центр з доступом до мережі Інтернет. У 17 класах встановлено мультимедійне обладнання та інтерактивні дошки. Також використовуються комплекти робототехніки на основі LEGO технологій.

Адреса навчального закладу: м. Київ, вул. Прорізна, буд. 14.

USA, San Diego Log in