USA, Grandview Heights Look up

Ліцей №144 ім. Г.Ващенка

Київ, проспект Валерія Лобановського, буд. 6

General information

Ліцей №144 ім. Г.Ващенка

#160

of 183 schools, Київ

Show on the map Add to favorites

Contacts, Ліцей №144 ім. Г.Ващенка

Features, Ліцей №144 ім. Г.Ващенка

Public
Elementary school
Middle school
High school
Lyceum

Rating, Ліцей №144 ім. Г.Ващенка

Total rated by 2 users

2.5

Need4Study rating

3.8

Reputation

3.8

Quality

3.8

Availability

3.8

Connections

Users photos, Ліцей №144 ім. Г.Ващенка

Uploaded 0 photo

General information, Ліцей №144 ім. Г.Ващенка

Історія навчального закладу розпочалася у 1957 році. До 90-х років минулого століття заклад працював, як середня школа, після отримав статус ліцею та почав проводити спеціалізовану профільну підготовку. Освітня установа перебуває у комунальній власності міської ради Києва.

Сьогодні в ліцеї панують принципи людяності й гуманізму, тут створено найкращі умови для розвитку творчої особистості, постійного інтелектуального пошуку та виховання гідних громадян.

Навчальний процес у ліцеї проводиться з першого по одинадцятий клас. У початковій школі сьогодні відпрацьовується концепція НУШ, проводиться вивчення іноземної мови.

З п’ятого класу діти починають вивчати окремі предмети на поглибленому рівні, додається граматика російської мови. В окремих класах викладається й німецька мова.

З восьмого класу починається класичне ліцейське навчання. Діти проходять допрофільну, а згодом і профільну підготовку за історичним або економічним напрямком.

До ліцею сьогодні ходить майже одна тисяча учнів. З ними працює висококваліфікований педагогічний колектив з 83 осіб. Серед низ є один кандидат педагогічних наук.

Більшість випускників ліцею гарантовано продовжують навчання у вищих навчальних закладах столиці. Половина з них отримує бюджетні навчальні місця.

Керівник закладу: Орєхова Ірина Вікторівна.

Ліцей знаходиться за адресою: м. Київ, пр-т Лобановського, буд. 6.

USA, Grandview Heights Log in