USA, Bridgeport Look up

Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів "Спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №5 ім. Я.П. Батюка"

Київ, вулиця Вишгородська, буд. 35

General information

Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів "Спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №5 ім. Я.П. Батюка"

#132

of 183 schools, Київ

Show on the map Add to favorites

Contacts, Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів "Спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №5 ім. Я.П. Батюка"

Features, Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів "Спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №5 ім. Я.П. Батюка"

Public
Elementary school
Middle school
High school
24 hours stay

Rating, Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів "Спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №5 ім. Я.П. Батюка"

Total rated by 1 user

2.5

Need4Study rating

5.0

Reputation

5.0

Quality

5.0

Availability

5.0

Connections

Users photos, Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів "Спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №5 ім. Я.П. Батюка"

Uploaded 6 photo

General information, Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів "Спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №5 ім. Я.П. Батюка"

Історія школи почалася у далекому 1879 році з моменту відкриття комітету опіки над сліпими. Повноцінна школа була відкрита 1944 року. Сьогодні ця спеціалізована школа приймає дітей з Києва та інших куточків країни. Тут навчаються сліпі та діти з важкими порушенням зору, а також з проблемами інтелектуального розвитку. Для дітей віком від 4-х до 7 років працює відділення дошкільної підготовки.

Школа є державним навчальним закладом, тому фізично обмежені діти можуть перебувати тут повністю безкоштовно. Завдяки державному фінансуванню діти також отримують безкоштовне п’ятиразове харчування та можливість проживання у відділі інтернату.

Окрім нагляду та вивчення загальних дисциплін, у школі проводиться реабілітаційно-корекційна робота, ЛФК, ароматерапія, допомога психолога, робота з логопедом, заняття у музичній школі, позакласні рухому ігри з метою формування навичок орієнтування у просторі. Також для учнів організована робота додаткових художніх гуртків, танцювальної та спортивних секцій.

У старших класах проводиться профільне орієнтування та допрофільна підготовка за найбільш відповідними професіями. При вступі до вишів випускники закладу мають вагомі пільги.

Адреса школи: м. Київ, вул. Вишгородська, буд. 35.

USA, Bridgeport Log in