USA, Bridgeport Look up

Спеціалізована школа №47 ім. А.С. Макаренка з поглибленим вивченням іноземних мов Печерського району

Київ, вулиця Патріса Лумумби, буд. 14/21

General information

Спеціалізована школа №47 ім. А.С. Макаренка з поглибленим вивченням іноземних мов Печерського району

#115

of 183 schools, Київ

Show on the map Add to favorites

Contacts, Спеціалізована школа №47 ім. А.С. Макаренка з поглибленим вивченням іноземних мов Печерського району

Features, Спеціалізована школа №47 ім. А.С. Макаренка з поглибленим вивченням іноземних мов Печерського району

Public
Middle school

Rating, Спеціалізована школа №47 ім. А.С. Макаренка з поглибленим вивченням іноземних мов Печерського району

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Спеціалізована школа №47 ім. А.С. Макаренка з поглибленим вивченням іноземних мов Печерського району

Uploaded 4 photo

General information, Спеціалізована школа №47 ім. А.С. Макаренка з поглибленим вивченням іноземних мов Печерського району

Школа № 47 спеціалізується на посиленому вивченні англійської та німецької мов. Обидва предмети викладаються з першого класу, що сприяє більш глибокому зануренню в іноземну мову та культуру.

Навчальний заклад розпочав своє існування ще в середині минулого століття, а саме 1953 року. У 2010 році школа відновила освітній процес після чотирирічного капітального ремонту та реконструкції.

Сьогодні школа стала сучасним освітнім закладом, який працює за новітніми методиками та з використанням нових технологій. Мета навчального процесу – формування інтелектуальної особистості учнів, здатних відповідальності та саморозвитку. Педагоги використовують особистісний підхід для досягнення найбільш ефективних результатів навчання.

Школа забезпечена якісною матеріально-технічною базою, до якої входить клас інформатики, інтерактивні дошки, офісна оргтехніка. Сьогодні активно розвивається робота з впровадження мультимедійних технологій у буденний освітній процес.

Заклад сьогодні відвідують майже 800 дітей, які розподілені на 30 класних комплектів. З ними працює кваліфікований педколектив, до якого входить 54 фахівці. Кожен з них має вищу освіту, а 20 учителів досягли вищого рівня кваліфікації.

Для всебічного розвитку в школі проходять додаткові заняття у час після основних уроків. Учні можуть брати участь у таких активностях: Зірниця, Спецкурс російська мова, «Зроби Сам», Секція футболу, Технічний дизайн, Театр сучасної пісні та співу «Фентезі», Сучасного танцю, «Шкільний вокальний ансамбль».

Школа розташована за адресою: м. Київ, вул. Патріса Лумумби, буд. 14/21.

USA, Bridgeport Log in