USA, Grandview Heights Look up

Спеціалізована школа-інтернат І-ІІ ступенів №14 з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу

Київ, бульвар Перова, буд. 3

General information

School

#88

of 183 schools, Київ

Show on the map Add to favorites

Contacts, Спеціалізована школа-інтернат І-ІІ ступенів №14 з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу

Features, Спеціалізована школа-інтернат І-ІІ ступенів №14 з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу

Public
Elementary school
Middle school
24 hours stay

Rating, Спеціалізована школа-інтернат І-ІІ ступенів №14 з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу

Total rated by 1 user

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Спеціалізована школа-інтернат І-ІІ ступенів №14 з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу

Uploaded 4 photo

General information, Спеціалізована школа-інтернат І-ІІ ступенів №14 з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу

Навчальний заклад було засновано у 1961 році. Сьогодні школа є державним освітнім закладом, який піклується про підтримку ефективного навчально-вихованого середовища для всебічного розвитку вихованців.

Тут відбувається навчання за програмами початкової та базової освіти. Головна спеціалізація школи – це підтримка та розвиток талановитих дітей з міста та області. Окрім цього, більшість учнів школи є дітьми з особливим освітніми потребами. Вони проживають на території школи у відділенні інтернату.

Тут працює досвідчений колектив педагогів та спеціалістів, до якого входять 43 особи. Серед них 21 особа – це вчителі. Майже кожен з них має вищу освіту, а 9 фахівців отримали вищий кваліфікаційний рівень. Також у колективі є логопед, психолог та соціальний педагог.

Школа-інтернат створює для своїх учнів умови, в яких вони можуть отримувати знання та навички, що будуть дійсно корисні в сучасному житті. Це знання комп’ютерних технологій, знання іноземних мов, розвиток світогляду, розвиток навичок спілкування та соціальної взаємодії.

Заклад має гарну інфраструктуру. Житлові інтернатні приміщення дуже комфортні та наближені до домашніх умов. Всі діти отримують комплексне чотириразове харчування. Тут створено чудову спортивну базу, яка дозволяє займатися командними видами спорту, настільним тенісом, спортивними іграми для молодших дітей.

Директор: Манько Тамара Анатоліївна.

Адреса навчального закладу: м. Київ, вул. Перова, буд. 3.

USA, Grandview Heights Log in