USA, Grandview Heights Look up

Навчально-виховний комплекс №30 "Еконад" (спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов-гімназія)

Київ, вулиця Березняківська, буд. 30Б

General information

School

#76

of 183 schools, Київ

Show on the map Add to favorites

Contacts, Навчально-виховний комплекс №30 "Еконад" (спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов-гімназія)

Features, Навчально-виховний комплекс №30 "Еконад" (спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов-гімназія)

Public
Elementary school
Gymnasium
Campus alike

Rating, Навчально-виховний комплекс №30 "Еконад" (спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов-гімназія)

Total rated by 1 user

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Навчально-виховний комплекс №30 "Еконад" (спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов-гімназія)

Uploaded 0 photo

General information, Навчально-виховний комплекс №30 "Еконад" (спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов-гімназія)

«ЕКОНАД» ? це сучасний навчальний заклад нового типу, який 1995 року було відкрито на базі загальноосвітньої школи № 30. Сьогодні школа являє собою сучасну гімназію з власними традиціями, символікою та статутом. У гімназії проводиться комплексне навчання за всіма програмами повної середньої освіти, а також здійснюється профільне навчання та поглиблене вивчення іноземних мов.

У закладі підтримується атмосфера взаємної поваги між усіма учасниками навчального процесу. Гімназія не просто викладає дітям дисципліни, а виховує всебічно розвинену особистість, спроможну до розвитку в сучасному ринковому світі.

Навчальний процес у гімназії проводиться державною мовою. Кожен гімназист вивчає щонайменше дві іноземні мови. Обов’язкова до вивчення кожному учневі – англійська мова, додатково можливо вивчати польську, італійську або німецьку мову.

Вчителі у школу віддираються на конкурсній основі. Сьогодні тут сформовано висококваліфікований педагогічний колектив, у якому працюють творчі, обдаровані та амбіційні вчителі. Вони завжди перебувають у творчому методичному пошуку, щоб надавати дітям актуальні та корисні знання у цікавій формі.

Директором є Мельниченко Володимир Миколайович.

Адреса навчального закладу: м. Київ, вул. Березняківська, буд. 30-Б.

USA, Grandview Heights Log in