USA, Bridgeport Look up

Навчально-виховний комплекс Спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням української мови-гімназія №39 імені гетьмана України Богдана Хмельницького"

Київ, проспект Лісний, буд. 17Г

General information

School

#50

of 183 schools, Київ

Show on the map Add to favorites

Contacts, Навчально-виховний комплекс Спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням української мови-гімназія №39 імені гетьмана України Богдана Хмельницького"

Features, Навчально-виховний комплекс Спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням української мови-гімназія №39 імені гетьмана України Богдана Хмельницького"

Public
Elementary school
Gymnasium
Campus alike
Ukranian

Rating, Навчально-виховний комплекс Спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням української мови-гімназія №39 імені гетьмана України Богдана Хмельницького"

Total rated by 1 user

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

0.0

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Навчально-виховний комплекс Спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням української мови-гімназія №39 імені гетьмана України Богдана Хмельницького"

Uploaded 3 photo

General information, Навчально-виховний комплекс Спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням української мови-гімназія №39 імені гетьмана України Богдана Хмельницького"

Навчальний заклад було засновано у 1979 році. Сьогодні це вже не просто школа, а повноцінний вихований комплекс з гімназійними старшими класами. У них дотримуються всіх гімназійних традицій, проводиться поглиблене вивчення української філології, організовуються факультативні спецкурси.

Школа сьогодні видає власну газету, під назвою «Дзеркало». У вечірній позакласний час діють додаткові предметні факультатив та гуртки, також організована робота Малої академії наук. Майже всі учні гімназії залучені до роботи творчих гуртків та фізкультурно-спортивних секцій.

Викладання предметів проходить українською мовою. З першого класу діти вивчають німецьку мову, в частині класів з другого класу є заняття з російської мови. П’ятикласники сьогодні починають одночасне вивчення й англійської мови.

Контингент школи складається з близько 870 дітей. З ними працює досвідчений педколектив, що складається з 58 вчителів. Серед них 30 педагогів досягли вищого кваліфікаційного рівня, який підтверджується на планових курсах підвищення кваліфікації.

Навчальний заклад знаходяться за адресою: м. Київ, пр-т Лісний, буд. 17-Г.

USA, Bridgeport Log in