USA, Grandview Heights Look up

Ліцей "Голосіївський" №241

Київ, вулиця Голосіївська, буд. 12

General information

Ліцей "Голосіївський" №241

#16

of 183 schools, Київ

Show on the map Add to favorites

Contacts, Ліцей "Голосіївський" №241

Features, Ліцей "Голосіївський" №241

Public
Elementary school
Middle school
High school
Lyceum

Rating, Ліцей "Голосіївський" №241

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Ліцей "Голосіївський" №241

Uploaded 0 photo

General information, Ліцей "Голосіївський" №241

Фундаментом для ліцею стала загальноосвітня школа №241, яка була відкрита в 1983 році. За ініціативи педагогів був розроблений стратегічний план, ціллю якого стало підвищення освітнього статусу закладу. Сьогодні Голосіївський ліцей – це гармонійне поєднання передових технологій навчання та багаторічного досвіду вчителів-методистів. Найкращим показником роботи команди педагогів є досягнення учнів, більшість з яких складають ЗНО на 190 балів, займають призові місця на Всеукраїнських олімпіадах та закінчують заклад з медалями.

На даний момент контингент учнів складає близько 1370 дітей. Введено профільне навчання за такими напрямками: історичний, математичний, економічний, географічний. Також тут поглиблено вивчають три іноземні мови – англійську, німецьку та польську. Для учнів початкових та середніх класів введено п’ятиденний робочий тиждень, старшокласники відвідують ліцей шість днів на тиждень.

Для організації вільного часу дітей працюють такі гуртки: вокальний, хореографічний, театральний, художній, туристичний. Також відкриті спортивні секції з футболу, баскетболу. Працює воєнно-патріотичне об’єднання та команда стрільців.

Директор: Шульга Наталія Вікторівна.

Адреса ліцею: м. Київ, вул. Голосіївська, буд. 12.

USA, Grandview Heights Log in