USA, Grandview Heights Look up

Gulyás Pál Kollégium

Debrecen, Sumen utca 3.

General information

College

#1

of 1 colleges, Debrecen

Show on the map Add to favorites

Contacts, Gulyás Pál Kollégium

4024

Postal code

52/349644

Phones

Features, Gulyás Pál Kollégium

Public

Rating, Gulyás Pál Kollégium

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Gulyás Pál Kollégium

Uploaded 0 photo

General information, Gulyás Pál Kollégium

A GULYÁS PÁL KOLLÉGIUM a Debreceni Egyetem egyik legelismertebb és legkedveltebb kollégiuma, mely a Sumen utca 3 szám alatt található. A kollégium az évek során számos diák számára biztosított otthont és tanulási lehetőséget, és hírnevét az itt élők közösségi szellemisége és magas színvonalú oktatási lehetőségei alapozták meg.

Az itt tanuló diákok számára számos kiváló tanulmányi program és kurzus áll rendelkezésre. A kollégium elkötelezett az oktatás iránt, és igyekszik biztosítani, hogy minden diák megfelelő támogatást és lehetőségeket kapjon az egyéni fejlődéséhez és képességeinek kibontakoztatásához.

A tantárgyak és osztályok széles skáláját kínálják, beleértve a természettudományokat, társadalomtudományokat, műszaki tudományokat, humán tudományokat és gazdaságtudományokat is. Az oktatási programok rugalmasak és sokszínűek, így minden diák megtalálhatja a számára legmegfelelőbb tanulmányi területet.

A kollégiumban szigorú minőségi ellenőrzés mellett zajlanak az értékelések és a vizsgák. A diákoknak lehetőségük van kitűnő, jó, közepes és elégséges osztályzatok elérésére, ami lehetővé teszi a teljesítményüknek megfelelő értékelését.

Az intézmény korszerű felszereléssel és berendezésekkel rendelkezik, hogy a diákok kényelmesen és hatékonyan tanulhassanak. Az internet-hozzáférés és az informatikai infrastruktúra kiemelkedő, lehetővé téve a diákok számára, hogy lépést tartsanak a technológia fejlődésével.

A kollégium legnagyobb előnye azonban a közösségi élet és a hallgatók együttműködése. A tanulmányi időszakokon kívül a kollégium számos kulturális és sporteseményt szervez, ami lehetőséget nyújt a diákoknak a pihenésre és a szórakozásra. Az itt élők barátságosak és segítőkészek, így a diákok könnyen beilleszkedhetnek és otthon érezhetik magukat.

Néhány esetben azonban előfordulhatnak kisebb hátrányok is. Az intenzív tanulási programok néha nagy nyomást gyakorolhatnak a diákokra, ami kihívást jelenthet a kiegyensúlyozott életvitel szempontjából. Emellett az épület korlátozott mérete miatt néha nehéz lehet szabad szobát találni, különösen a kezdeti időszakban.

Összességében a GULYÁS PÁL KOLLÉGIUM Debrecenben egy kiváló oktatási intézmény, amely lehetőséget nyújt a diákoknak a széleskörű tanulási területeken való fejlődésre. A hallgatók magas szintű oktatásban részesülnek és számos lehetőséget kapnak a közösségi élet és a szórakozás terén is.

  • County: Hajdú-Bihar
  • Institution leader: Bartáné Kolozsi Ilona
  • Leader's position: tankerületi igazgató
  • Basic tasks: kollégiumi nevelés-oktatás
USA, Grandview Heights Log in