USA, Philadelphia Look up

Коледж управління, економіки і права Полтавської державної аграрної академії

Полтава, пр-т Першотравневий, 10

General information

Коледж управління, економіки і права Полтавської державної аграрної академії

#2

of 23 colleges, Полтава

Show on the map Add to favorites

Contacts, Коледж управління, економіки і права Полтавської державної аграрної академії

Features, Коледж управління, економіки і права Полтавської державної аграрної академії

Public
Economics and management
Law & Criminal Justice

Rating, Коледж управління, економіки і права Полтавської державної аграрної академії

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Коледж управління, економіки і права Полтавської державної аграрної академії

Uploaded 11 photo

General information, Коледж управління, економіки і права Полтавської державної аграрної академії

Коледж управління, економіки і права Полтавської державної аграрної академії -  вищий навчальний заклад І-ІІ рівня акредитації, здійснює освітню діяльність з 1947 року.  

Загальна інформація

Навчальний заклад пройшов передбачені законодавством процедури ліцензування, акредитації  та здійснює підготовку  на базі  9 та 11 класів за  престижними спеціальностями:

  • Право (спеціалізація «Правознавство»);
  • Фінанси, банківська справа та страхування (спеціалізація «Фінанси та кредит»);
  • Облік та оподаткування (спеціалізація «Оціночна діяльність»);
  • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (спеціалізація «Інформаційна діяльність підприємства»);
  • Менеджмент (спеціалізація «Організація виробництва»);
  • Агрономія (спеціалізація «Організація і технологія ведення фермерського господарства»).

Підготовка здійснюється за денною та  заочною формою навчання. Функціонує три відділення – юридичне,  економічне та відділення менеджменту і сільськогосподарського виробництва. Загальний контингент студентів становить 650 осіб.

Освітній процес

Освітній процес у коледжі забезпечують  49  досвідчених викладачів. Більше 50%  – це викладачі вищої  категорії,  10  мають звання «викладач-методист»; 2 - Відмінники освіти України; 5 - Відмінники аграрної освіти та науки;  5 викладачів мають трудову відзнаку «Знак пошани».   Маємо в штаті 1 доктора наук  та 4 кандидати наук.  Викладачі  об’єднані у 6  циклових комісій, 4 із них – випускаючі.  

В навчальному процесі широко застосовуються інноваційні технології з використанням комп’ютерної та мультимедійної техніки.

Виробничу  та навчальну практику студенти проходять в юридичних та фінансових установах,  на підприємствах, в організаціях Полтави та області, а також за кордоном.

Матеріально - технічне забезпечення  

Коледж  має два навчальних корпуси, в яких розміщені 38 кабінетів і лабораторій, 6 комп’ютерних класів, актова зала на 450 місць, бібліотека з книжковим фондом близько 60 тисяч примірників, читальна зала.

До послуг молоді їдальня, студентське кафе та буфет.

Після занять студентів  чекає  9-поверховий комфортабельний гуртожиток, місцями в якому забезпечуються всі бажаючі. В гуртожитку обладнані дискоклуб, кімната тенісу, більярду, працює тренажерний зал, інтернет - клуб. Є можливості для занять художньою самодіяльністю та спортом. За результатами конкурсу на створення кращих соціально - побутових умов для студентів гуртожиток коледжу займає провідні місця в області та в Україні.

Студентське самоврядування  коледжу є ініціатором проведення різноманітних заходів.  Свої творчі здібності молодь має можливість розкривати в молодіжних клубах за інтересами, предметних гуртках, спортивних секціях, гуртках художньої самодіяльності.

Все це забезпечує високу якість підготовки фахівців, що підтверджується участю і перемогами студентів коледжу в предметних олімпіадах та професійних конкурсах, успішним працевлаштуванням випускників та вступом їх до провідних вищих навчальних закладів Полтави та України.

USA, Philadelphia Log in