USA, Bridgeport Selectarea instituțiilor

Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій (КНТІІС ОНАХТ)

Одеса, вул. Левітана, 46А

Informații generale

Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій (КНТІІС ОНАХТ)

#25

din 29 colegii, Одеса

Afișați pe hartă Adăugați la favorite

Contacte, Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій (КНТІІС ОНАХТ)

Website

65088

Index

(048) 784-70-02
(048) 771-54-82

Telefoane de contact

Setările instituției, Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій (КНТІІС ОНАХТ)

De stat
Inginerie energetică
Chimie și Biologie
Automatizare
Ecologie
Economie și management
Turism și servicii hoteliere

Rating, Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій (КНТІІС ОНАХТ)

Această instituție nu a fost încă evaluată

2.5

Ratingul site-ului

2.5

Reputație

2.5

Calitate

2.5

Disponibilitate

2.5

Legături

Fotografiile adaugate de utilizatori, Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій (КНТІІС ОНАХТ)

Аu fost încărcate 0 fotografii

Informația generală, Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій (КНТІІС ОНАХТ)

КНТІІС ОНАХТ розташований на вулиці Левітана, 46-а в Одесі. Історія освітнього закладу розпочинається в 1944-му році. У червні було створено нафтовий технікум. Тоді підготовка спеціалістів зі зберігання та транспортування газу і нафти мала велике значення.

Перші технологи, плановики і бухгалтери закінчили заклад в 1948-му році. З року в рік газова та нафтова промисловості держави отримували все більше спеціалістів.

З 1968-го року освітній заклад підпорядковується Міністерству газової промисловості. Згодом навчальний заклад став Одеським технікумом газової і нафтової промисловості. 

У грудні 2017-го року технікуму було присвоєно статус коледжу. У тому ж році відбулося чергове перейменування закладу і з’явився "Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу ОНАХТ". 

USA, Bridgeport Autorizare