USA, Bridgeport Look up

Жидачівський професійний ліцей

Жидачів, вул. Грюндвальдська, б. 80

General information

Жидачівський професійний ліцей

#1

of 1 colleges, Жидачів

Show on the map Add to favorites

Contacts, Жидачівський професійний ліцей

Website

81700

Postal code

Features, Жидачівський професійний ліцей

Public
Vehicles
Food & Beverages
Social Science
Engineering & Construction

Rating, Жидачівський професійний ліцей

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Жидачівський професійний ліцей

Uploaded 7 photo

General information, Жидачівський професійний ліцей

Професійний ліцей в місті Жидачіві є одним з найбільших професійно-технічних навчальних комплексів в регіоні. Ліцей пройшов понад 60 років кропіткої праці з підготовки кваліфікованих фахівців найбільш затребуваних робітничих спеціальностей. Разом із професійною підготовкою, в навчальному закладі реалізується програма середньої школи т надається повна середня освіта.

 В ліцею працюють педагоги та викладачі високої кваліфікації та чималого досвіду. Завдяки їхній кропіткій щоденній праці учні ліцею отримують сучасну якісну освіту. Також, цьому сприяє навчально-виробнича середа, в якій є аудиторні приміщення, обладнані майстерні та лабораторії, комфортабельний гуртожиток та їдальня.

Студенти живуть активним позакласовим життям. На базі ліцею організовані спортивні секції, творчі гуртки та інтелектуальні клуби.

Закінчуючи ліцей, кожен випускник може бути впевненим у своїх навичках та конкурентоспроможності на ринку праці. Освіта, яку здобувають учні в ліцею, відкриває їм усі життєві шляхи. Деякі талановиті учні продовжують своє навчання у вищих навчальних закладах Львова.

Високі професійні вміння студентів дають їм можливі брати участь у міських та всеукраїнських конкурсах професійної майстерності.

Ліцей розташований за адресою: Львівська обл., м. Жидачів, вул. Грюндвальдська, буд. 80.

USA, Bridgeport Log in