USA, Grandview Heights Look up

Вище професійне училище №20

Львів, вул. Широка, б. 83

General information

Вище професійне училище №20

#1

of 44 colleges, Львів

Show on the map Add to favorites

Contacts, Вище професійне училище №20

Features, Вище професійне училище №20

Public
Economics and management
Robotics
Vehicles

Rating, Вище професійне училище №20

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Вище професійне училище №20

Uploaded 7 photo

General information, Вище професійне училище №20

Історія навчального закладу розпочинається 1966 року. В цьому році було відкрите технічне училище №20 на базі Львівського мотозаводу.

Навчальний заклад завжди відрізнявся новаторськими підходами до освітнього процесу та впровадженням нових актуальних напрямів підготовки.

Сьогодні училище є сучасним професійно-технічним навчальним закладом, який має повністю обладнані аудиторії, майстерні та лабораторії с новим обладнанням, сучасне технологічне забезпечення, комп’ютери та мультимедійне обладнання. Тут є бібліотека за читальною залою, їдальня з повноцінним харчуванням, спортивний та актовий зал, тренажерний зал. На території училища є спортивний стадіон.

 Окрім навчальних базових програм в училищі проводяться творчі гуртки та спортивні секції. Також для учнів працюють технічні гуртки: «Автомобіліст», гурток радіотехніки та комп’ютерних технологій.

Вибір майбутньої професії – це дуже важливий крок у житті людини. Для кращого ознайомлення з кожною спеціальністю, училище регулярно проводить дні відкритих дверей та відвідує випускників загальноосвітніх шкіл. Перелік можливих для вступу напрямків підготовки: обслуговування верстатів з ЧПК, електричні машини й апарати, ОКН, електромеханік з ремонту лічильно-обчислювальних, ремонт автомобілів та двигунів внутрішнього згорання, зварювальник, виробництво неорганічних речовин, діловодство

Навчання в училищі можливе на очному та дистанційному відділенні.

Завдяки співпраці з ВНЗ, випускники училища можуть продовжити навчання та отримати вищу освіту, починаючи з другого курсу університету чи академії, за своєю спеціалізацією.

Училище розташоване за адресою: м. Львів, вул. Широка, буд. 83.

USA, Grandview Heights Log in