USA, Grandview Heights Look up

Броварський коледж університету Україна

Бровари, вул. Кутузова, буд. 61

General information

Броварський коледж університету Україна

#2

of 2 colleges, Бровари

Show on the map Add to favorites

Contacts, Броварський коледж університету Україна

07400

Postal code

Features, Броварський коледж університету Україна

Private
Art & Design

Rating, Броварський коледж університету Україна

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Броварський коледж університету Україна

Uploaded 5 photo

General information, Броварський коледж університету Україна

Вищий навчальний заклад першого рівня акредитації у місті Бровари, який є складовою частиною Відкритого міжнародного університету «Україна», було створено в 2001 р. Перший набір студентів склав 69 осіб.

Коледж дуже швидко набрав оберти, вже наступного року до його стін прийшло понад 800 студентів, а викладацький колектив складався з 138 педагогів.

 Сучасний статус коледж отримав у 2009 р. З цього часу в навчальному закладі відкрився освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста.

Сьогодні в коледжі працюють відповідальні та талановиті викладачі, які кожного дня створюють плідну атмосферу пізнання та розвитку. У місті Бровари коледж має високий попит, міська спільнота всіляко підтримує навчальний заклад та освітян у розвитку культурного простору району.

Колектив коледжу веде активну агітаційну та роз’яснювальну діяльність у місцевих школах, проводить дні відкритих дверей та професійні свята.

В навчальному закладі надається велике значення якості та глибині професійних знань. Освітня середа коледжу сприяє саморозвитку студентів та всебічному розвитку творчих та професійних талантів.

Тож, незалежно від профілю навчання учня, викладачі роблять усе можливе, щоб кожен студент став освідченою людиною з високими моральними цінностями.

Директором коледжу є Наталія Сніжко.

Коледж розташовано за адресою: Київська обл., м. Бровари, вул. Кутузова, буд. 61.

USA, Grandview Heights Log in