USA, Bridgeport Look up

Академія мистецтва краси

Київ, вул. Вакуленчука, буд. 1

General information

Академія мистецтва краси

#5

of 75 colleges, Київ

Show on the map Add to favorites

Contacts, Академія мистецтва краси

Features, Академія мистецтва краси

Private
Art & Design
Hospitality & Culinary

Rating, Академія мистецтва краси

Total rated by 1 user

2.5

Need4Study rating

5.0

Reputation

5.0

Quality

5.0

Availability

5.0

Connections

Users photos, Академія мистецтва краси

Uploaded 12 photo

General information, Академія мистецтва краси

Коледж розпочав свою освітню діяльність влітку 1995 року. Академія сьогодні – це потужний навчальний комплекс, який підготував тисячі кваліфікованих робітників у сфері здоров’я та краси. Студенти опановують корисні та популярні навички в напрямках візажу, косметології, манікюру, перукарського мистецтва.

Київську академію знають на території всієї країни. ЇЇ випускники працюють в усіх куточках України та хваляться уміннями, здобутими в стінах навчального закладу.

З перших днів академія взяла курс на розвиток та розширення. В 2011 р. навчальна база була розширена та відкриті нові напрямки підготовки: адміністратор салону, оздоблення вітрин, приміщень та будівель, дизайнер інтер’єру. А в 2016 році в академії почали готувати живописців та дизайнерів декоративно-прикладного мистецтва.

Академія надає якісні фундаментальні знання професій сфери краси, за допомогою котрих, випускники можуть одразу реалізувати себе в професійній діяльності, або ж продовжити навчання у Національній академії керівних кадрів культури та мистецтв.

Інституція має велику матеріально-технічну базу, яка повністю задовольняє навчально-виробничий процес. Академія активно співпрацює з жителями міста, надає безкоштовні послуги краси для сміливців, котрі не бояться допомогти студентам в практиці. Вся робота проходить під пильним керівництвом професійних викладачів-практиків, які мають багаторічний досвід, перемоги на культурних конкурсах та виставках.

Академія розташована за адресою: м. Київ, вул. Вакуленчука, буд. 1.

USA, Bridgeport Log in