USA, Bridgeport Look up

Професійно-технічне училище №5

Світловодськ, вул. Приморська, буд. 12

General information

Професійно-технічне училище №5

#1

of 2 colleges, Світловодськ

Show on the map Add to favorites

Contacts, Професійно-технічне училище №5

Features, Професійно-технічне училище №5

Public
Vehicles
Community
Food & Beverages
Hospitality & Culinary

Rating, Професійно-технічне училище №5

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Професійно-технічне училище №5

Uploaded 11 photo

General information, Професійно-технічне училище №5

Історія професійно-технічного училища №5 починається 1975 р. Училище готувало кваліфікованих фахівців для потреб місцевого Радіозаводу. Перший набір учнів склав 300 осіб, робітників заводу. Вони підвищували кваліфікацію та здобували нові професії за напрямками монтажу радіоапаратури, регулювання радіоапаратури, токарної справи, слюсарно-ремонтної справи, фрезерування, виготовлення гранітних плит та електричного зварювання.

Сьогодні в училищі працюють кваліфіковані викладачі та майстри, які надають учням найкращі професійні знання. Вони постійно розвиваються, відвідують курси підвищення кваліфікації, впроваджують новітні технології в освітній процес. Також, крокуючи у ногу із часом, в училищі застосовуються сучасні інформаційні та комп’ютерні технології.

Навчальний заклад є дуже популярним в регіоні, тому що єдиний на велику площу готує кваліфікованих робітників за професіями верстатника широкого профілю, водія вантажного транспорту, тракториста-машиніста, слюсаря сільськогосподарської техніки, автомобільного слюсаря, електрогазозварника, кухаря, контролера-касира, адміністратора, квітникаря-озеленювача.

В голові освітнього процесу училища стоїть опанування практичної майстерності, а не пусте вивчення теорії. Саме під час практики студенти отримують безцінний досвід та необхідні знання для майбутньої професії. Матеріальна база училища дозволяє проводити практичне навчання на високому рівні.

Училище знаходиться за адресою: Кіровоградська обл., м. Світловодськ, вул. Приморська, буд. 12.

USA, Bridgeport Log in