USA, Bridgeport Look up

Знам'янський професійний ліцей

Знам'янка, пров. Станційний, буд. 4

General information

Знам'янський професійний ліцей

#1

of 1 colleges, Знам'янка

Show on the map Add to favorites

Contacts, Знам'янський професійний ліцей

Features, Знам'янський професійний ліцей

Public
Food & Beverages
Agriculture
Vehicles
Engineering & Construction

Rating, Знам'янський професійний ліцей

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Знам'янський професійний ліцей

Uploaded 3 photo

General information, Знам'янський професійний ліцей

Професійний ліцей у місті Знам’янка Кіровоградської області – це сучасний вищий навчальний заклад професійної освіти. Він має державне фінансування та другий рівень акредитації. Ліцей було відкрито в 2002 році на місці ПТУ №3. В училище почало свою історію ще у 1944 році. Воно було відкрито шляхом реорганізації Знам’янської залізничної школи фабрично-заводського навчання № 3.

Сучасний статус державного навчального закладу був отриманий в 2010 році. Ліцей надає випускникам загальноосвітніх шкіл можливість отримати якісну професійну освіту та здобути атестат загальної середньої освіти. Після закінчення ліцею, випускники отримують рівень кваліфікованих робітників за наступними спеціалізаціями: кухар, кондитер, водій категорій В та С1, робітник фермерського господарства, електрозварник, муляр, штукатур, лицювальник.

Сьогодні в ліцею навчається близько 350 студентів. За проектом будівля закладу вміщує 450 учнів. Навчальний процес забезпечують 25 педагогічних працівників та 20 майстрів виробничої практики. Освіта надається українською мовою.

Матеріально-технічна база дозволе проводити навчально-виховний процес на високому рівні. Створені гарні умов для здобуття професійних практичних навичок.

Адреса професійного ліцею: Кіровоградська обл., м. Знам'янка, пров. Свердлова, 4.

USA, Bridgeport Log in