USA, Somerville Look up

Гайворонський професійний аграрний ліцей

Гайворон, вул. Чапаєва, буд. 14

General information

College

#2

of 2 colleges, Гайворон

Show on the map Add to favorites

Contacts, Гайворонський професійний аграрний ліцей

Website

26300

Postal code

Features, Гайворонський професійний аграрний ліцей

Public
Community
Vehicles
Engineering & Construction
Food & Beverages

Rating, Гайворонський професійний аграрний ліцей

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Гайворонський професійний аграрний ліцей

Uploaded 0 photo

General information, Гайворонський професійний аграрний ліцей

Аграрний ліцей у місті Гайворон Кіровоградської області являє собою вищий професійний навчальний заклад сільськогосподарського профілю.

Свою історію навчальний заклад розпочав у 1924 р. Тоді в місті була відкрита професійна школа з підготовки робітників залізниці. З 1949 р. навчальний заклад проводив освітню діяльність в статусі ремісничого училища №7. За роки історії училище кілька разів змінювало назву та профілізацію.

Статус аграрного ліцею училище отримало в 2003 р. Сьогодні тут надається професійна середня освіта за спеціальностями слюсаря-ремонтника, кравця, вишивальниці, водія вантажних транспортних засобів, продавця продовольчих товарів 3-х категорій, тракториста-машиніста с/г виробництва, маляра, кухаря.

Навчальний заклад має гарну матеріально-технічну базу, яка дозволяє отримувати якісні знання та здобувати безцінні практичні навички. Навчальний процес відбувається у лекційних кабінетах, 6 лабораторіях, 4 майстернях. Також є спортивний та актовий зал, бібліотека, їдальня із повноцінним харчуванням.

Виробниче господарство ліцею має площу понад 165 гектарів. Ліцей оснащений достатньою кількістю с/г техніки та іншого устаткування.

Учні ліцею беруть участь у регіональних конкурсах професійної майстерності та гідно представляють свій навчальний заклад.

Навчальний заклад розташовано за адресою: Кіровоградська обл., м. Гайворон, вул. Чапаєва, буд. 14.

USA, Somerville Log in