USA, Bridgeport देखो

Вище професійне училище №17

Генічеськ, вул. Паризької Комуни, буд. 88

सामान्य जानकारी

Вище професійне училище №17

संपर्क, Вище професійне училище №17

वेबसाइट

75500

डाक कोड

017vpu@i.ua

ईमेल

विशेषताएं, Вище професійне училище №17

राज्य
वाहन
खाद्य और पेय पदार्थ
अभियांत्रिकी निर्माण
आतिथ्य और पाककला
समुदाय

रेटिंग, Вище професійне училище №17

1 उपयोगकर्ता द्वारा रेटेड कुल

2.5

आवश्यकता 4 स्टूडियो रेटिंग

5.0

प्रतिष्ठा

2.5

गुणवत्ता

5.0

उपलब्धता

5.0

कनेक्शन

उपयोगकर्ता तस्वीरें, Вище професійне училище №17

0 फोटो अपलोड किया गया

सामान्य जानकारी, Вище професійне училище №17

Вище професійне училище №17 являє собою цілий студентський комплекс, що розкинувся на просторах узбережжя Азовського моря. Для студентів тут створені всі умови: сучасна матеріально-технічна база, зовнішня естетика закладу, висококваліфіковані педагоги.

Що до матеріальної бази, то вона перебуває у постійному розвитку. Щороку купується нове методичне забезпечення, впроваджуються інформаційні технології, покращуються житлові умови в гуртожитку, купується новий інструмент для практичних занять. Сьогодні навально-виховний процес здійснюється в 30 лекційних аудиторіях, 11 майстернях, 2 комп’ютерних класах, 5 навчальних лабораторіях. Бібліотека училища налічує понад 11 тис. примірників навальної та художньої літератури. Також в училищі є велика актова зала на 280 осіб, історичний музей, спортивний комплекс, стрілецький тир. Студентський гуртожиток може розмітити 540 немісцевих жителів.

Навчальний заклад має у своєму розпорядженні станцію технічного обслуговування автомобілів. Для повноцінного харчування учнів у головному корпусі працює їдальня та буфет.

Викладацький колектив училища складається з досвідчених педагогів та майстрів, які об’єднуються для перетворення студентів у фахівців високого рівня.

Директор: Маслов Ігор Георгійович.

Навчальний заклад розташований за адресою: Херсонська обл., м. Генічеськ, вул. Паризької Комуни, буд. 88.

USA, Bridgeport लॉग इन करें