USA, Cheney Подбор заведения

Зміївський професійний енергетичний ліцей

Слобожанське, вул. К. Маркса, буд. 15

Общая информация

Зміївський професійний енергетичний ліцей

#1

из 1 колледжей, Слобожанське

Показать на карте В избранное

Контакты, Зміївський професійний енергетичний ліцей

Параметры заведения, Зміївський професійний енергетичний ліцей

Муниципальный
Комьюнити
Продукты и товары
Строительство

Рейтинг, Зміївський професійний енергетичний ліцей

Это учреждение ещё не оценивали

2.5

Рейтинг сайта

2.5

Репутация

2.5

Качество

2.5

Доступность

2.5

Связи

Фото пользователей, Зміївський професійний енергетичний ліцей

Всего загружено 0 фото

Информация о колледже, Зміївський професійний енергетичний ліцей

Зміївський професійний енергетичний ліцей займає особливу позицію серед професійних закладів цілої країни. Заклад єдиний в країні, де здійснюється підготовка кваліфікованих робітників в енергетичній галузі.

Його історія нараховує понад 40 років невпинного навчально-виховного процесу. Тут навчаються молоді та цілеспрямовані люди, які бажають мати конкурентоспроможну спеціальність на сучасному ринку праці. Таким студентам, ліцей створив усі умови для самореалізації та подальшого працевлаштування за профілем. За весь час існування навчальний заклад випустив понад 10 тис. кваліфікованих робітників, які зробили вагомий внесок у розвиток галузі.

Контингент студентів складається переважно з випускників загальноосвітніх шкіл на базі 9-ти чи 11-ти класів. Сьогодні тут працює сім відділень, де можна отримати спеціальності Слюсаря-ремонтника устаткування котельних та пилопідготовчих цехів, Електрозварника, Електрослюсаря автоматики та засобів вимірювання електростанцій, Електромонтера, Лаборанта хімічного аналізу, Муляра, Кухаря, Кравця.

Освіту в ліцеї сьогодні здобуває понад 500 учнів. Для них забезпечують навчальний процес 45 педагогічних працівників, серед яких викладачі вищої категорії та майстри виробничої справи.

Матеріальна база складається з 20 навчальних кабінетів, двох комп’ютерних класів, спортивного та актового залів, бібліотеки, кімнат для виховної роботи та студентського самоврядування. Також є 9 виробничих майстерень та 3 лабораторії, котрі мають сучасне технічне обладнання. Ліцей має гуртожиток, розрахований на 50 поселенців.

Адреса навчального закладу: Харківська обл., м. Слобожанське, вул. К. Маркса, буд. 15.

USA, Cheney Авторизация