USA, Bridgeport Look up

Криворізький будівельний коледж

Кривий Ріг, вул. Орджонікідзе, буд. 8

General information

Криворізький будівельний коледж

#8

of 27 colleges, Кривий Ріг

Show on the map Add to favorites

Contacts, Криворізький будівельний коледж

Features, Криворізький будівельний коледж

Public
Engineering & Construction

Rating, Криворізький будівельний коледж

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Криворізький будівельний коледж

Uploaded 0 photo

General information, Криворізький будівельний коледж

Криворізький будівельний коледж є одним з найбільш давніх навчальних закладів регіону. Його історія вже має понад 60 років плідної праці, результатами якої стала підготовка більш як 10 тис. спеціалістів середнього рівня кваліфікації в будівельній галузі. Якісна освіта коледжу давала можливість випускникам знаходити роботу в різних кутках країни та навіть за кордоном. Загалом, з часом ситуація змінилася тільки в кращий бік. Сьогодні коледж є сучасним навчальним закладом, який готує висококваліфікованих спеціалістів, готових скласти чималу конкуренцію на ринку праці. Авторитет КБК підтверджується роботою його випускників в проектах побудови електростанцій, портів, каналів водопостачання, будівельних трастах тощо.

В установі працюють досвідчені викладачі, які не тільки навчають студентів профільним дисциплінам, а й проводять виховну роботу, спрямовану на формування загально розвиненої та культурної особистості.

В коледжі створена матеріальна база, котра повністю забезпечує потреби сучасного навчально-виховного процесу. Технічна бібліотека коледжу розташована у міському відділі культури, вона нараховує понад 35 тис. примірників літератури. Навчальний процес здійснюється в корпусі, площа якого складає 4493 кв. м. На території освітньої установи також розташовані додаткові господарчі будівлі та майстерні. Головний корпус містить 30 навчальних кабінетів, 4 лабораторії, актову залу на 300 осіб, бібліотеку з читацькою залою на 30 робочих місць. Всі аудиторії та приміщення для практики мають необхідне навчально-методичне забезпечення, дослідницькі прилади, комп’ютерну техніку та мультимедійне обладнання.

Директор: Проць В. С.

Коледж розташований за адресою: Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Орджонікідзе, буд. 8.

USA, Bridgeport Log in