USA, Bridgeport Look up

Західно-Донбаський професійний ліцей

Павлоград, вул. Промислова, буд. 11

General information

Західно-Донбаський професійний ліцей

#1

of 3 colleges, Павлоград

Show on the map Add to favorites

Contacts, Західно-Донбаський професійний ліцей

Website

51400

Postal code

Features, Західно-Донбаський професійний ліцей

Public
Engineering & Construction
IT
Community

Rating, Західно-Донбаський професійний ліцей

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Західно-Донбаський професійний ліцей

Uploaded 0 photo

General information, Західно-Донбаський професійний ліцей

Навчальний заклад було засновано у 1969 році, у вигляді професійно-технічного училища № 43. Сучасний статус ліцею був наданий 2003 року.

Сьогодні ліцеї має другий атестаційний рівень та готує кваліфікованих робітників за програмами професійно-технічної підготовки, а також реалізує стиснену програму отримання повної середньої освіти. Контингент учнів ліцею нараховує понад 600 осіб щороку. Навчально-виховний процес забезпечується завдяки старанням 28 викладачів та 44 майстрів практичного навчання. Саме практика займає головне місце в здобуванні робітничої професії, тому тут створені найкращі умови для проведення практичного навчання, а майстри мають великий досвід на реальному виробництві.

Випускники 9-х класів можуть вступити до ліцею на спеціальності верстатника широкого профілю, оператора верстатів з ЧПК, маляра, штукатура, лицювальника, робітника з комплексного обслуговування й ремонту будинків, кравця, електрослюсаря, електрогазозварника. А на базі 11-ти класів загальної освіти доступні спеціальності електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, оператора комп’ютерного набору, продавця, касира торговельного залу.

Навчання проходить в двох чотириповерхових корпусах, де є навчальні аудиторії, лабораторії та майстерні розташовані в сусідньому двоповерховому корпусі, також є їдальня на 150 осіб, бібліотека музей історії,

В навчальному закладі постійно проводяться олімпіади, конкурси професійної майстерності та творчі вечори. Студенти живуть насиченим життям та займаються громадською діяльністю.

Директор: Степаненко Володимир Дем’янович.

Адреса ліцею: м. Павлоград, вул. Промислова, буд. 11.

USA, Bridgeport Log in