USA, Bridgeport Look up

Дніпропетровське училище культури

Дніпро́, просп. Карла Маркса, буд. 47

General information

Дніпропетровське училище культури

#7

of 34 colleges, Дніпро́

Show on the map Add to favorites

Contacts, Дніпропетровське училище культури

Features, Дніпропетровське училище культури

Public
Art & Design

Rating, Дніпропетровське училище культури

Total rated by 1 user

2.5

Need4Study rating

5.0

Reputation

5.0

Quality

5.0

Availability

2.5

Connections

Users photos, Дніпропетровське училище культури

Uploaded 7 photo

General information, Дніпропетровське училище культури

Дніпропетровський коледж культури і мистецтв був заснований у 1944 році. Тоді було створено технікум політосвіти, який вже через 2 роки змінився на культурно-освітній технікум. Тут готувалися робітники для великих бібліотек та різних клубних закладів. З 1960 року технікум змінив статус на училище, але продовжував готувати культурних працівників за денною та заочною формами. Сучасний статус коледжу, освітня установа отримала 2014 року.

Викладацький колектив складається з висококваліфікованих та талановитих педагогів. Весь колектив налічує 129 працівників, серед них є викладачі вищої педагогічної категорії, вищої концертмейстерської категорії, старші викладачі. Кожен з них щиро любить свою професію та докладає максимум зусиль для гарної підготовки своїх студентів.

За всю історію існування коледжу, на його базі було створено чимало творчих колективів, без яких не відбувалася жодна масово-культурна подія міста. Це і хорові колективи, танцювальні та інструментальні ансамблі, та ін.

Навчатися в коледжі сьогодні можна за спеціальностями: Народна хореографія, Народне пісенне мистецтво, Народні інструменти, Естрадні інструменти, Естрадний спів, Видовищно-театралізовані заходи, Естрадний танець, Циркові жанри. Також в коледжі працює відділення з підвищення кваліфікації працівників культури і мистецтв.

Обов’язки директора виконує Лимарь Роман Іванович.

Адреса закладу: м. Дніпро́, пр-т Карла Маркса, буд. 47.

USA, Bridgeport Log in