USA, Bridgeport Look up

Дніпропетровське вище професійне училище будівництва

Дніпро́, вул. Б. Хмельницького, буд. 3-а

General information

Дніпропетровське вище професійне училище будівництва

#6

of 34 colleges, Дніпро́

Show on the map Add to favorites

Contacts, Дніпропетровське вище професійне училище будівництва

Website

49051

Postal code

Features, Дніпропетровське вище професійне училище будівництва

Public
Engineering & Construction

Rating, Дніпропетровське вище професійне училище будівництва

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Дніпропетровське вище професійне училище будівництва

Uploaded 10 photo

General information, Дніпропетровське вище професійне училище будівництва

Будівельна сфера сьогодні досить стрімко розвивається та постійно потребує кваліфікованих та якісних робітників. Дніпровське ВПУ будівництва пропонує найкращий вибір спеціальностей для всіх, хто свідомо підходить до вибору майбутньої професії.

 В діяльності училища гармонійно поєднуються багаторічні традиції та досвід з сучасними інноваціями, що у купі створює найкращі умови для отримання гарної освіти.

ДВПУБ має багато зв’язків серед будівельних компаній та підприємств, а також загальний авторитет училища на ринку праці дозволяють випускникам бути впевненими у гідному майбутньому працевлаштуванні.

Окрім здобування первинної професійної освіти, училище також надає послуги перепідготовки та підвищення кваліфікації чинних спеціалістів.

В процесі навчання активно застосовують сучасні технічні та методичні засоби. В навчальних майстернях студенти відпрацьовують практичні навички, слідкуючи за новітніми тенденціями у сфері будівництва.

Сьогодні контингент студентів училища складається майже з 400 осіб. Вони навчаються лише за денною формою. Навчально-виховний процес забезпечують 25 майстрів практичного навчання та 21 викладач теоретичних дисциплін.

До структури училища входять гуртожиток, бібліотека з фондом більш як 10 000 примірників, їдальня, буфет, спорткомплекс м залом, актова зала, медичний пункт. Тут створені найкращі умови для багатобічного розвитку не тільки професійних умінь, а й творчих здібностей та художніх талантів.

Директором є Валентина Яблонська.

Адреса навчального закладу: м. Дніпро́, вул. Б. Хмельницького, буд. 3-а.

USA, Bridgeport Log in