USA, Grandview Heights Look up

Дніпропетровська консерваторія ім. М. І. Глінки

Дніпро́, вул. Ливарна, буд. 10

General information

Дніпропетровська консерваторія ім. М. І. Глінки

#5

of 34 colleges, Дніпро́

Show on the map Add to favorites

Contacts, Дніпропетровська консерваторія ім. М. І. Глінки

Features, Дніпропетровська консерваторія ім. М. І. Глінки

Public
Art & Design

Rating, Дніпропетровська консерваторія ім. М. І. Глінки

Total rated by 1 user

2.5

Need4Study rating

5.0

Reputation

5.0

Quality

5.0

Availability

5.0

Connections

Users photos, Дніпропетровська консерваторія ім. М. І. Глінки

Uploaded 8 photo

General information, Дніпропетровська консерваторія ім. М. І. Глінки

Дніпровська консерваторія ім. М. І. Глінки – це найкраще місце навчання для тих, хто не уявляє свого життя без музики. В цьому навчальному закладі знаходяться тільки однодумці, які будуть поділяти всі ваші інтереси. Те саме можна сказати й про викладачів консерваторії. Вони мають великий досвід, котрим із задоволенням діляться зі студентами.

Навчання в консерваторії на 80% складається з практичних занять, адже лише на теорії, гарної музики не створити. Також всі студенти беруть участь в концертах при консерваторії, що виховує їх звичку до сцени та уваги збоку глядачів.

В коледжі можна отримати кваліфікацію молодшого спеціаліста за багатьма спеціальностями напряму музичне мистецтво. Студенти на базі повної або неповної середньої освіти можуть навчатися на денному відділенні коледжу, отримувати стипендію за успіхи в навчанні, або навчатися за контрактом. Також в закладі можливе надання соціальних стипендій, матеріальної допомоги, іменної стипендії за особливі успіхи в навчанні та творчі здобутки. Навчання в закладі ведеться українською мовою.

В коледжі сьогодні готують фахівців за спеціальностями: Фортепіано, Оркестрові струнні інструменти, Оркестрові духові та ударні інструменти, Народні інструменти, Академічний спів, Естрадний спів, Хорове диригування, Теорія музики, Естрада.

Коледж має достатнє матеріальне забезпечення. Студентам надаються якісні музичні інструменти, якісні методичні матеріали. Коледж має 7 концертних холів, де проводяться виступи різних рівнів. Також є спортивний комплекс з великим та малим спортзалами.

Адреса освітньої установи: м. Дніпро́, вул. Ливарна, буд. 10.

USA, Grandview Heights Log in