USA, Grandview Heights Look up

Дніпродзержинський металургійний коледж

Дніпродзержинськ, просп. Аношкіна, буд. 86

General information

Дніпродзержинський металургійний коледж

#9

of 14 colleges, Дніпродзержинськ

Show on the map Add to favorites

Contacts, Дніпродзержинський металургійний коледж

Features, Дніпродзержинський металургійний коледж

Public
Metallurgy
Vehicles
Chemistry and Biology
Engineering & Construction

Rating, Дніпродзержинський металургійний коледж

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Дніпродзержинський металургійний коледж

Uploaded 0 photo

General information, Дніпродзержинський металургійний коледж

Металургійний коледж в місті Кам’янському надає громадянам якісну вищу освіту за першим та другим акредитаційним рівнем. Випускники коледжу отримують кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста, а також стають освіченими та грамотними членами суспільства. Адже вища освіта – це не тільки глибокі професійні пізнання, а й повноцінний розвиток особистості та індивідуальних якостей людини, формування культури та загальнолюдських цінностей. Саме на це й робиться акцент під час навчально-виховної роботи в коледжі.

Випускники металургійного коледжу мають достатньо кваліфікації для роботи на будь-яких підприємства металургійної та машинобудівної галузі, а також можуть продовжити освіту в ВНЗ ІіІ-IV рівнів акредитації.

Навчальний заклад сьогодні посідає провідні позиції в галузі з підготовки спеціалістів за сучасними технологіями та освітніми методами. Тут створена необхідна матеріально-технічна база, до якої входять навчальні аудиторії, майстерні та лабораторії, макети металургійного обладнання, а також гарна спортивна база, що підтримує здоров’я та дух студентів. Збірні команди коледжу з волейболу та настільного тенісу є одними з кращих у регіоні.

Щодо спеціальностей, за якими проводиться навчання, то сьогодні в коледжі пропонується такий вибір: Хімічні технології та інженерія, залізничний транспорт, галузеве машинобудування, будівництво та цивільна інженерія, електроенергетика та електротехніка, обробка металів тиском, виробництво металів та феросплавів. Кожна спеціальність має державне замовлення, тобто навчання безкоштовне, та можливе отримання стипендії.

Директором є Александрова Ольга Анатоліївна.

Коледж розташовано за адресою: Дніпропетровська обл., м. Кам’янське, пр-т Аношкіна, буд. 86.

USA, Grandview Heights Log in